Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 14 d'agost de 2023 a les 08:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Ets quatre anys més gran que jo i ens vam conèixer fa una mica menys d'un any, però ens vam començar a parlar fa dos mesos i des d'aquell dia parlàvem molt. A mi des que vam començar a parlar m'has agradat, i des de fa un mes i mig que encara m'agrades més (sé que tu també vas sentir alguna cosa per mi). Ara hem deixat de parlar i m'agradaria tornar a parlar amb tu. Per si ho llegeixes, només dir-te que em sembles una persona perfecta i que mai trobaré una persona com tu. Pistes: Vivim al mateix poble, ens hem ajudat molt mútuament i la teva inicial és la A. Escriu-me si saps qui sóc.

Noia, 16 anys
Ets més petit que jo, però no ho sembles. Hem passat uns dies genials en els quals m'ho he passat súper be i també he començat a sentir alguna cosa per tu. Al principi em pensava que tu també podries sentir el mateix, però em sembla que estàs per una altra persona...

Noia, 18 anys
Ens vam veure al concert de The Tyets a Esclanyà el dia 5 d'agost i em vas semblar guapíssim. Ets un noi alt, amb els cabells clars i portaves un got de ron cola (crec). Jo anava pentinada amb dos monyos i no parava de mirar-te perquè el teu somriure era maquíssim.

Noi, 18 anys
Crec que mai podré estar tan pillat d'algú com ho estic de tu. M'agrada tot de tu i no diria que ets perfecte, perquè ningú ho és, però em tornes boig. Tant de bo sentissis només un 1% del que sento per tu. Només ens hem vist 3 vegades, encara que parlant portem 1 any. Em dius que t'agrado físicament i de personalitat, però que no encaixo en el que busques. No m'ho crec, segurament degut a la meva poca o nul·la autoestima. Mai havia sentit res igual per algú, quan estic al teu costat la meva respiració s'accelera per mil i noto com em falta l'aire per moments. M'imagino una vida amb tu, perdó si sona molt fort, però és el que sento. Segurament no llegiràs això, però crec que sempre et tindré a dins meu, encara que no sigui jo qui et faci sentir papallones. T'estimo.

Noia, 15 anys
Ara mateix puc dir que ets el nen que m'ha ensenyat que és estimar i m'has demostrat que no tothom és igual. T'estimo molt.

Noia, 17 anys
Fa molt de temps que penso amb això, i és que fa uns dos anys que m'agrades. Ets un any més petita, i som molt bones amigues. Sempre hem estat molt afectuoses, però res més enllà. Sé que tens parella, però una no tria de qui s'enamora veritat?

Noi, 15 anys
Ets una noia de roses, rossa, que m'agrades des que et vaig conèixer en el Picalletres. Vam estar parlant durant mig any, i al final et vaig demanar per sortir. El fet és que vivim molt lluny per tu, però per mi el nostre amor no s'acaba amb la distància. Trobo que la distància no importa en una relació. Em vas deixar, però jo no vaig deixar de sentir coses per tu. El teu nom comença per M i el meu per E. Encara t'estimo, obrem si saps qui soc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: