Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 9 al 15 d'agost

per Redacció, el 9 d'agost de 2023 a les 09:58
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!




 



Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquesta setmana, els teus talents i energia seran irresistibles. Si apareix algú nou en la teva vida, pren-te el teu temps per a conèixer-lo. Descobreix els teus desitjos i recorda que l'amor propi és el primer pas cap a relacions autèntiques i duradores.

TAURE
Estableix relacions des de la igualtat. Cuida la teva energia i no t'oblidis de tu mateixa. Algú del teu voltant podria sorprendre't amb una declaració sentimental. Mantingues la teva ment oberta i deixa't portar per les emocions genuïnes.

BESSONS
Aquesta setmana és el moment d'alliberar energies negatives i concentrar-te en la positivitat. Pren-te aquests dies per reavaluar la teva relació i establir límits saludables. La teva ment curiosa et guiarà cap a noves connexions emocionants, si estàs soltera.

CRANC
Allibera't dels lligams emocionals que no et permetin avançar. Flueix amb els canvis i confia en el teu procés. Aquest període d'autodescobriment et permet atreure relacions més autèntiques. Veuràs la teva evolució amb el pas dels dies.

LLEÓ
Aquesta setmana estàs de sort en l'amor. Si tens parella, segurament heu tingut algun problema, però gràcies a la comunicació ho heu pogut solucionar. Serà una setmana molt intensa i plena d'amor, aprofita per gaudir-la amb la teva parella. En cas d'estar soltera, pot ser que comencis a veure amb uns altres ulls algú del teu voltant.

VERGE
Experimenta de nou, però mantingues les teves emocions sota control. Reflexiona abans de donar cap pas i mira de comprendre als altres i ser sincera en el que tu vols. Aquesta setmana et sorgirà l'oportunitat de conèixer a algú nou, no et tanquis per les primeres aparences, ja que et pot sorprendre.

BALANÇA
Els desafiaments en els teus vincles, et conviden al creixement. Reflexiona sobre les teves relacions i busca oportunitats per a millorar-les. Evita decisions precipitades, especialment en l'amor. Mantingues la calma i mira de parlar per veure com podeu créixer junts.

ESCORPÍ
Després d'algun conflicte amb la teva parella, la teva intuïció et comença a plantejar dubtes. En comptes de prendre una decisió precipitada, parla bé amb la teva parella i mireu de resoldre els problemes que hàgiu tingut. No pareu de parlar fins que creguis que s'ha solucionat o tinguis molt clar que és impossible tornar a estar bé. Si estàs soltera, abans de començar una relació, plantejat bé que és el que esperes d'ella.

SAGITARI
Escolta la teva intuïció i aprofita per a explorar les teves emocions. Viu el present amb la teva parella i aprofita aquesta setmana per a sortir de la teva zona de confort i provar coses noves amb ell/a. Si estàs soltera prepara't perquè es venen canvis i no tinguis por a expressar el que sents.

CAPRICORN
Aquesta setmana les sorpreses amoroses estan en l'aire. Prepara't per a canvis inesperats que poden revolucionar la teva vida amorosa. Mantingues la teva ment oberta i flexible mentre explores noves oportunitats en l'amor.

AQUARI
La teva comunicació assertiva i carisma estaran al punt màxim aquesta setmana. És el moment perfecte per a expressar els teus sentiments i desitjos a aquesta persona especial. Si estàs soltera, no dubtis a fer el primer pas si algú t'atreu. La confiança en tu mateixa et portarà lluny en qüestions amoroses.

PEIXOS
Si estàs soltera, relacions inesperades podrien tocar la teva porta. Si tens parella, tindreu una molt bona setmana, plena de moments junts. Aprofiteu-la per crear records i fer plans que fa temps que planifiqueu.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: