Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 9 d'agost de 2023 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió de playbuzz
Noi, 15 anys
Soc bisexual, però em fa por dir-ho als meus amics que també m'agraden els del meu mateix sexe. Perquè ho podrien dir a altres persones i a l'institut em podrien insultar.

Noia, 15 anys
A una festa amb amics, em vaig liar amb l'amic d'un amic, i li vaig acabar menjant en un parc. Era el primer cop que ho feia i estic penedida. No sé si dir-ho o quedaré molt malament amb les amigues, ja que fa un any que va passar.

Noia, 15 anys
No soc verge, haig d'anar al ginecòleg i allà la meva mare s'assabentarà. Estic cagada, ja que no tinc gens de confiança amb ella i creu que encara soc massa petita.

Noia, 14 anys
No sé perquè, però tinc por a fer el meu primer petó. Sé que tothom ho ha fet o ho farà, però no puc. A més no puc fer un petó sense sentir alguna cosa per la persona, però el problema és que si a mi m'agrada i jo a ell no, tinc por, perquè jo voldré més i ell no. No sé què fer...

Noi, 17 anys
Des de petit que m'agrada utilitzar bolquers i actuar com un nen petit. Des de llavors ho faig d'amagat. Quan ho faig em sento tranquil i m'ajuda molt a relaxar-me.

Noia, 15 anys
Quan vaig al lavabo agafo els fluids que tinc a les calces amb l'ungla i l'enganxo a la paret.

Noi, 19 anys
Tinc un tic molt gran i és que abans de travessar un carrer haig de fer-li un petó al semàfor perquè així estic segur que no m'atropellaran.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: