Logotip de Adolescents.cat

En què consisteix el sexe kink?

per Redacció, el 9 d'agost de 2023 a les 10:00
El sexe kink està associat al BDSM, però no és exactament el mateix. Consisteix a incorporar alguna d'aquestes pràctiques de manera eventual, normalment aquelles relacionades amb la submissió o els jocs de rols, disfresses o ús de diferents accessoris o joguines sexuals.

En altres paraules, el kink fa referència a les fantasies sexuals i a tot allò que s'allunya de la pràctica tradicional. És un estil de vida i es basa en la comunicació i la imaginació. Per tal que ambdues persones gaudeixin és essencial aprendre el que desitja la parella, no només la persona. És a dir, es tracta de posar-ho tot en comú i establir límits.


Les persones que practiquen el sexe kink destaquen per les seves ganes de jugar, de gaudir, de provar coses noves, d'experimentar i de deixar-se portar. Sovint creen escenaris a la seva ment i els intenten fer realitat. La confiança en aquests casos és molt important per tal de poder expressar el que se sent a cada moment.

En definitiva, es tracta d'un sexe atrevit que requereix deixar de banda tots els prejudicis i tenir ganes de fer realitat aquelles fantasies que se surten del sexe convencional.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: