Logotip de Adolescents.cat

Anuel AA confirma la seva nova relació

per Redacció, el 4 d'agost de 2023 a les 12:10
Anuel AA i Yailin La Más Viral van trencar la relació uns mesos enrere, poc abans que nasqués Cattleya, la filla que tenen en comú.

Tot i que semblava que la seva relació havia acabat bé, recentment es van veure immersos en una polèmica on Yailin va assegurar que l'Anuel l'havia maltractat física i psicològicament.


Malgrat la recent discussió entre ells dos, sembla que el cantant ha pogut passar pàgina i que ara està sortint amb Laury Saavedra, una jove veneçolana. Feia setmanes que publicava fotos misterioses amb ella, i avui finalment ha decidit mostrar-la al món a través d'una fotografia on apareixen caminant pel carrer de la mà.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by “REAL HASTA LA MUERTE” (@anuel)



Tot apunta que la seva relació és seriosa i recentment se'ls ha pogut veure a Walt Disney World, a Orlando, Florida, gaudint d'un dia amb Pablo Gaymez Cuevas, el fill d'Anuel. Veurem, però, si ara que el cantant té un nou amor serà capaç de deixar de tirar indirectes a la seva exparella Karol G.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: