Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 7 d'agost de 2023 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noi, 16 anys
Holaa, ets molt bona persona i t'estimo moltíssim. Anem al cau a la mateixa unitat i no sé com dir-te que vull alguna cosa amb tu. Crec que tu també vols així que podríem quedar si vols charlie :)

Noia, 18 anys
Fa un parell de mesos que m'agrades. Vam tenir una conversa un dia de festa i els dos vam quedar com amics, ja que jo feia poc que havia sortit d'una relació i tu tampoc tenies ganes de res seriós. Des de llavors ens hem liat un parell de cops, però mai ha anat a més. M'agradaria explicar-te com em sento, però tinc por que deixem de parlar, ja que ets un dels meus millors amics. Vivim més o menys a 20 minuts en cotxe i t'encanta veure les estrelles.

Noia, 16 anys
Espero que vegis això perquè estic desesperada. Ets un noi de la mateixa edat, poc més alt que jo. Vaig estar molts mesos parlant per fotos amb tu, però tu no demostraves interès. Un dia de festa ens vam liar, uns dies després vam quedar amb un grup i ens vam liar un altre cop, però des d'aquell dia que no m'has tornat a demostrar cap tipus d'interès, ni ha tornat a passar res. Ja fa mesos d'això i que vaig decidir passar de tu, però no puc. Fa molt que no parlem, però tinc ganes de fer-ho. Si ho veus estic segura que sabràs qui soc, així que si us plau, deixa'm les coses clares.

Noia, 15 anys
Vam tenir alguna cosa fa un temps. Érem la parella perfecta i fèiem plans preciosos, però ja no sé com hem de tornar a tenir el que teníem.

Noi, 22 anys
Vam treballar junts al Primavera Sound d'aquest any, a la barra 16. Ets una noia baixeta morena i amb un somriure preciós, t'assembles a la Sylvia Osuna. Quasi no vam parlar perquè tu estaves de cambrera i jo anava d'una banda a l'altra de la barra, però em vas semblar molt simpàtica i especial. Soc un noi "alt" i prim i porto arracades. Tant de bo ens poguéssim conèixer.

Noia, 16 anys
Vam començar a parlar al novembre, ens agradàvem mútuament o això crec. Quan em vaig declarar em vas dir que jo també t'agradava a tu, però al cap de poc vam decidir ser amics i ja, encara no entenc per què. Ara tornem a parlar i et vaig dir que ja t'havia superat, però després d'haver estat una setmana sencera amb tu puc dir que estic molt lluny d'oblidar-me de tu.

Noia, 12 anys
Ens vam començar a veure les cares al setembre quan va començar el curs, tu anaves a 3r i jo a 1r de l'ESO. De mica en mica van anant passant els dies i resulta que entrenàvem al mateix lloc i després vaig decidir anar-me'n al teu grup. Allà vam començar a parlar un munt sempre als entrenaments, i a l'insti també parlàvem. Des del dia 1 vaig sentir alguna cosa especial cap a tu i encara no se m'ha desaparegut. És guapíssima, súper súper guapa, vull una vida amb ella.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: