Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 619]

per Redacció, el 5 d'agost de 2023 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Un dissabte a la nit tornava sola cap a casa, ja que havia quedat amb unes amigues. La cosa és que em vaig trobar amb el meu quasi "algo" i feia molt que no ens veiem. Vam estar parlant en un banc on no hi havia ningú i em va dir si volia anar a casa seva. Quan vam arribar vam anar directe al seu llit, al principi el masturbava i ell a mi fins que vam decidir follar per primer cop. La millor nit de l'any.

Noia, 14 anys
Ja feia uns dies després d'acabar les classes m'estava parlant amb el meu crush de quedar algun dia d'aquests a casa seva. En fi, el dia de la quedada vam dir de veure Harry Potter, mentre estava la pel·lícula ens vam estar fent miradetes i fregant els llavis. En acabar la pel·lícula vam posar The Weeknd i ens vam acabar liant al seu sofà.

Noia, 18 anys
Fa poc vaig anar a la festa de graduació i vaig veure un noi guapíssim a qui vaig demanar l'Insta. Vam anar quedant i un dia em va convidar a casa seva, òbviament ho vam acabar fent i mare meva... Cada vegada amb ell és increïble. He descobert mil coses en general i sobre mi i sempre ho fem unes 3 vegades mínim i no em canso com em passava abans. Em fa suar molt, però déu meu si val la pena... Com em gira, m'apropa, etc. Simplement m'encanta aquest tio. El millor és que ens hem dit que ens agradem, però no tenim res de moment perquè ens veurem poc i no volem una relació que comenci malament, així que quan comencem la uni veure'm si pot funcionar i començaríem una relació. Estic desitjant poder dir que oficialment estem junts, me'l començo a estimar molt.

Noia, 18 anys
Quan tenia 16 anys vaig celebrar el Cap d'Any amb la meva colla d'amics i amigues de tota la vida. Dins la colla tinc les dues millors amigues i tenim tanta confiança que les acompanyava al bany a fer pipí. Doncs un dia vaig acompanyar a una d'elles i la cosa es va escalfar. Es va pujar el vestit i em va preguntar si m'agradava el tanga que portava posat. Això ens va posar calents i ens va portar que ella em llepés la polla i després vam acabar follat al bany, fins que els nostres amics van tocar la porta i nosaltres vam sortir com si no hagués passat res. Més tard, a l'hora de dormir, una part de la colla dormia a la sala d'estar i 4 dormíem a una habitació amb 2 llits de matrimoni. En aquests llits vam dormir jo, dues noies de la colla i l'altra millor amiga meva (no la del bany). Doncs mentre les altres dues amigues dormien, o això creiem nosaltres. Ens vam posar calents i vam liar-nos i masturbar-nos. UNA DE LES MILLOR NITS DE LA MEVA VIDA.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: