Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 2 al 8 d'agost

per Redacció, el 2 d'agost de 2023 a les 09:58
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!




 



Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquesta setmana experimentaràs un fort impuls emocional. És una bona idea dir-li a aquesta persona especial com et sents en aquest moment. Per a enfortir la teva relació, la comunicació és essencial. És possible que trobis a algú que comparteixi els teus interessos i valors si estàs solter.

TAURE
En l'amor aquesta setmana buscaràs estabilitat i seguretat. És el moment ideal per a enfortir els llaços i demostrar la teva lleialtat. Abans de prendre qualsevol decisió important, pren-te un temps per a pensar si tens inquietuds sobre una relació.

BESSONS
El teu encant i les teves habilitats socials estaran en el seu millor moment aquesta setmana. Podrien sorgir oportunitats romàntiques inesperades. Per a evitar malentesos en el futur, assegura't de ser obert i honest sobre les teves intencions.

CRANC
Aquesta setmana, estaràs més sensible. Aprofita l'oportunitat de parlar els teus pensaments més privats amb la teva parella si estàs en una relació. És possible que et sentis atret per algú si estàs solter i tens un vincle emocional pròxim.

LLEÓ
Estaràs radiant i segur de tu mateix. Atrauràs moltes mirades gràcies al teu carisma i és possible que et converteixis en el centre d'atenció en una relació romàntica. Tracta d'evitar que el teu ego obstrueixi la comunicació amb la teva parella o pretendent potencial.

VERGE
Busca l'equilibri i l'harmonia en les teves relacions. Ara és un bon moment per a resoldre qualsevol discussió pendent i comprometre's a augmentar la comunicació. Si estàs solter, és possible que et sentis atret per aquells que són emocionalment estables.

BALANÇA
Aquesta setmana, la passió estarà en l'aire. Si estàs en una relació, aprofita l'oportunitat de tenir moments romàntics per a reviure la flama. Si estàs solter, pots experimentar una connexió profunda amb algú que comparteixi les teves passions i principis.

ESCORPÍ
Aquesta setmana segueix la teva intuïció, veuràs que no falla. Per a prendre decisions en l'amor, confia en ella i fes el que el teu cor et digui. Si sent que alguna cosa en la teva relació necessita canviar, fes-ho amb honestedat i calma. Fer-ho us unirà més i creant un vincle més fort.

SAGITARI
Aquesta setmana busques una mica d'aventures emocionals. És un bon moment per a provar nous passatemps amb la teva parella o coses que faci temps que vols intentar/fer. Si estàs solter, prepara't per a moments emocionants mantenint la ment oberta.

CAPRICORN
Construeix bases sòlides en la teva relació aquesta setmana. És el moment perfecte per a fer plans futurs i establir metes compartides amb la teva parella. Si estàs solter, és possible que et sentis atret per persones que tenen objectius similars a llarg termini.

AQUARI
Aquesta setmana, l'originalitat i la creativitat seran els teus companys de romanç. Sorprèn la teva parella amb accions ben pensades i originals. És possible que t'atreguin les persones que t'inspiren i et desafien si estàs solter.

PEIXOS
Aquesta setmana seràs conscient dels teus sentiments més intensos. Quan tinguis l'oportunitat, fes-li saber a la teva parella les teves metes i aspiracions. Si estàs solter, pot conèixer a algú que tingui sensibilitats i perspectives similars.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: