Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 2 d'agost de 2023 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió de playbuzz
Noia, 17 anys
Soc la típica tia que sembla que mai ha trencat un plat, però estic esperant a aquest diumenge per poder fer-me una prova d'embaràs tot i que no crec que passi res.

Noia, 14 anys
Últimament a la big band de l'escola està venint un tio que em posa molt. És molt simpàtic i tal, però és més gran que jo, i per això no li he dit a ningú que em mola.

Noia, 13 anys
El meu grup està compost per 5 membres, jo i la meva millor amiga, unes altres dues que també són millors amigues i la que resta. Des de fa temps la que resta ens cansa molt a totes, però no va a la nostra classe. Honestament, l'única que em cau bé és la meva millor amiga, perquè les altres dues que també són millors amigues una d'elles repeteix i l'altre se'n va de l'insti, i a mi sincerament em fa il·lusió, encara que a la meva millor amiga no.

Noia, 17 anys
Fa temps que conec al meu millor amic, un dia em va passar una foto sense camiseta i em va posar molt hot. Ara aquella foto la tinc guardada i a vegades em toco pensant amb ell.

Noi, 15 anys
Sempre he acostumat a parlar amb tios més grans que jo. El cas és que fa una setmana vaig anar a casa d'un tio que em treu 20 anys i li vaig acabant menjant la polla i ell a mi. La veritat és que me'n penedeixo una mica

Noia, 15 anys
Li estic fotent les banyes al meu nòvio (portem ja 2 anys) amb un altre, el problema és que el vull deixar i crec que ho faré dintre de poc perquè m'estic adonant que m'estic pillant de l'altre i considero que m'hauria de prendre un temps per mi i pels meus sentiments.

Noi, 16 anys
Vaig néixer hermafrodita. Això passa molt poques vegades, però quan vaig néixer tenia penis i vagina a la vegada. Finalment em van extreure el penis. No ho sap ningú, però tinc una cicatriu allà baix i tinc vergonya de què es noti a l'hora de mantenir relacions quan arribi el moment.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: