Logotip de Adolescents.cat

La tendència de TikTok que mostra la feina ideal dels joves

per Redacció, el 4 d'agost de 2023 a les 10:30
Tots els joves (i no tan joves) somien en tenir una feina tranquil·la i ben pagada. És per això que a TikTok s'ha viralitzat el #lazygirljob, el qual es basa en vídeos de noies amb feines que consisteixen a "copiar i enganxar els mateixos correus, fer 3-4 trucades al dia, fer el meu descans extrallarg, fer més descansos i cobrar un bon sou", com deia la usuària @raendzeebo.
 
@raeandzeebo Loving it🥰 #fyp #xyzbca #job #lazygirljob #corporate #9to5 #officelife #workbreak #VikingRise ♬ Summer Background Jazz - Jazz Background Vibes

El hashtag ja acumula més de 17 milions de visualitzacions i recull els vídeos de milers de dones en les seves feines "ideals", on poden estar comprant online i xatejant amb els seus amics i, a més, cobrant un bon sou.

I és que els joves d'avui dia són conscients de la dificultat d'aconseguir una feina ben pagada. Estan acostumats a contractes precaris i a feines on els "exploten", és per això que tothom va darrere el mateix objectiu: una feina sense estrès i amb un sou digne.


Així doncs, estem deixant endarrere la creença de què cal tenir una feina vocacional i acceptar el sou, i estem començant a ser conscient que necessitem una feina per viure i que aquesta ens doni una certa qualitat de vida.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: