Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 1 d'agost

per Redacció, el 1 d'agost de 2023 a les 09:52
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop del dia d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us espera un dia de sort o no.


 



Versió sense playbuzz

ÀRIES
Avui és un molt bon dia per començar a treballar en els teus projectes. Aprofita aquesta energia per a avançar en temes que has anat posposant. Pensa que si t'ho treus de sobre, podràs descansar i fer el que vulguis la resta de la setmana. En la teva vida personal et sents segura de tu mateixa i molt més predisposada a gaudir i deixar les queixes a un costat.

TAURE
Comences el mes molt activa, amb un extra d'energia i ganes de gaudir i sortir a interactuar amb les teves persones de confiança. Has estat valenta i has fet molts canvis en la teva vida, i ara veus que tot al teu voltant cobra sentit i valores cada petita cosa en la teva vida. Segueix per aquest camí perquè els astres t'afavoreixen.

BESSONS
Comences el mes amb una gran claredat mental i especialment connectada amb els teus talents, la qual cosa t'ajudarà molt a materialitzar les teves idees i projectes. Aprofita aquests moments per a planificar, organitzar i anotar totes les coses importants.

CRANC
Comences el mes amb alguns alts i baixos emocionals. No obstant això, tens l'experiència per a gestionar les teves emocions i convertir-les en oportunitats de creixement. Prepara't per a sorpreses emocionals boniques, com podria ser un retrobament amb persones del passat i nous vincles familiars.

LLEÓ
Estaràs especialment sensible i empàtica cap als altres. El teu poder creatiu i capacitat de lideratge es veuran potenciats, la qual cosa et permetrà unir grups i connectar amb persones diferents. És un dia meravellós per a compartir amb els altres i sentir-te bé amb tu mateixa.

VERGE
Comences el mes amb la teva capacitat intel·lectual i pràctica molt potenciada. No obstant això, podries sentir-te confosa en expressar-te. Pren-te el teu temps per a gestionar les teves emocions i trobar l'equilibri necessari.

BALANÇA
Avui és un dia especialment important per a les relacions, amb persones noves o antigues que poden tenir un paper significatiu en la teva vida. Avalua el que valores i tria envoltar-te de persones que t'aportin, ajudin i inspirin en el teu camí.

ESCORPÍ
Continues amb una transformació imparable, deixant anar tot el que no t'ajuden a créixer, incloses relacions i persones pròximes. La teva valentia i determinació et permeten evolucionar i afrontar les coses amb intensitat. Aprofita aquesta energia per a assolir els teus objectius i metes.

SAGITARI
Comences el dia amb una gran predisposició a la presa de decisions i l'acció. La teva ment clara i alineada amb els teus desitjos t'ajudarà a posar en marxa projectes i assumptes laborals pendents. Dedica temps a la teva vida personal i, si tens parella, brinda-li més atenció i afecte.

CAPRICORN
Comences el mes connectant amb la teva part més emocional i sensible. Aprofita aquest moment per a valorar les teves metes i desitjos més profunds. Mantinga't atenta a possibles desil·lusions i aprèn d'elles. Treballa a expressar les teves emocions de manera assertiva per a mantenir les relacions més autèntiques.

AQUARI
El dia d'avui estarà ple d'oportunitats per a tu, però algunes poden treure't de la teva zona de confort. Accepta aquests desafiaments com a part del teu procés evolutiu i mantingues una actitud oberta cap a les persones i situacions que es presentin en la teva vida.

PEIXOS
El dia d'avui el repte es centra en la teva capacitat de comunicació. Pensa en el que valores, les teves metes i desitjos en la vida. No temis establir límits per a protegir el teu espai. Sigues comprensiva amb els altres, però també expressa les teves necessitats de manera clara i assertiva. Estigues oberta a sorpreses que puguin despertar nous sentiments en tu.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: