Logotip de Adolescents.cat

El truc de les asiàtiques per tenir un cutis perfecte

per Redacció, el 6 d'agost de 2023 a les 10:00
L'aigua d'arròs és un dels productes de bellesa més efectius que hi ha. Aquesta s'aconsegueix a partir de la cocció dels grans d'arròs i té moltes propietats antioxidants, minerals i vitamines B i E.

Potser mai havies sentit parlar dels beneficis d'aplicar aigua d'arròs a la cara, però té la capacitat d'eliminar l'acne, reduir porus dilatats i il·luminar i hidratar la pell de manera efectiva. Moltes persones l'utilitzen com a tònic abans d'aplicar-se la resta de productes de la seva rutina de skincare.


Com pots aconseguir l'aigua d'arròs?
  1. Bull mitja tassa d'arròs amb una o dues tasses d'aigua durant aproximadament 30 minuts.
  2. Passat aquest temps hauràs d'escórrer l'arròs i guardar-te l'aigua que sobra, que tindrà un color blanquinós.
  3. La pots guardar dins una ampolla i posar-la a la nevera per mantenir-la durant més temps.

Si tens ganes de preparar-te una mascareta amb aquest producte tan natural, pots agafar dues cullerades d'aigua d'arròs i afegir-n'hi una de mel. Un cop integrat pots aplicar-t'ho a la cara durant uns 10-15 minuts.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: