Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 29 i 30 de juliol

per Redacció, el 29 de juliol de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz


ÀRIES
L'últim cap de setmana de juliol porta amb si una gran energia per a tu. És un bon moment per a expressar les teves idees i prendre decisions importants. En l'amor, el teu carisma estarà al punt més alt, la qual cosa t'ajudarà a connectar amb algú especial o a enfortir la complicitat amb la teva parella. Aprofita el moment per a gaudir d'activitats a l'aire lliure i envoltar-te d'amics. La creativitat estarà a favor teu, així que deixa't portar per la teva imaginació.

TAURE
L'últim cap de setmana de juliol serà un temps de reflexió i autoconeixement. És possible que sentis la necessitat de fer canvis en la teva vida per a millorar el teu benestar emocional. En l'amor, és important que et comuniquis obertament amb la teva parella sobre les teves emocions i necessitats. Si estàs solter/a, és un bon moment per a sortir de la teva zona de confort i conèixer noves persones. Mantingues la calma i equilibra la teva ment i cor.

BESSONS
Aquest cap de setmana serà ideal per a socialitzar i connectar amb les teves amistats. Planifica trobades amb la gent que estimes i gaudeix dels moments divertits i espontanis. Aprofita la teva creativitat per a resoldre situacions complicades.

CRANC
L'últim cap de setmana de juliol estarà ple d'emocions. És un moment per a escoltar la teva intuïció i prendre decisions basades en els teus sentiments. En l'àmbit amorós, és possible que sentis la necessitat de dedicar-te temps a tu mateix/a per a reflexionar sobre les teves expectatives en una relació, la comunicació serà clau per a enfortir la vostra connexió.

LLEÓ
L'últim cap de setmana de juliol estarà ple d'energia positiva. Aprofita aquest impuls per a fer activitats que t'apassionin. En l'amor, el teu magnetisme estarà en la seva màxima esplendor, la qual cosa t'ajudarà a conquistar cors. Si tens parella, és un moment per a enfortir els llaços emocionals. Cuida de les teves relacions familiars i busca moments de diversió. No oblidis mantenir-te fidel a tu mateix/a i confiar en les teves habilitats.

VERGE
Aquest cap de setmana, tindràs l'oportunitat d'enfocar-te en el teu benestar emocional i físic. És un moment per a relaxar-se i dedicar temps a activitats que t'aportin pau i equilibri. En l'amor, és important que t'expressis amb sinceritat i claredat, evitant malentesos. Si estàs solter/a, podries conèixer a algú especial en un entorn tranquil i relaxat. Confia en els teus instints i deixa fluir les teves emocions de manera natural.

BALANÇA
L'últim cap de setmana de juliol, serà ideal per a enfortir els llaços amb les teves amistats. Organitza trobades i activitats en grup per a gaudir de moments de diversió. En l'amor, és un bon moment per a demostrar el teu afecte i suport a la teva parella. Si estàs solter/a, podries sentir atracció per algú del teu cercle social. Para esment a la teva intuïció i segueix els teus pressentiments.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana, tindràs l'oportunitat d'expressar els seus sentiments i emocions de manera clara i directa. És un bon moment per a tenir converses importants en l'àmbit familiar i amorós. Si tens parella, la sinceritat serà clau per a enfortir la confiança mútua. Aprofita la teva determinació i passió per a aconseguir les teves metes.

SAGITARI
L'últim cap de setmana de juliol et portarà una sensació de llibertat i aventura. És un moment ideal per a planificar una escapada o una activitat que t'apassioni. En l'amor, gaudeix de moments de complicitat amb la teva parella i expressa-li el teu afecte. Si estàs solter/a, és un bon moment per a conèixer a algú interessant. En l'àmbit social, estaràs envoltat/a de persones que t'aporten alegria i bons moments.

CAPRICORN
L'últim cap de setmana de juliol serà ideal per a enfocar-se en el benestar personal i emocional. En l'amor, és important que paris esment a les necessitats de la teva parella i et mostris comprensiu/iva. Si estàs solter/a, podries sentir-te atret/per algú amb una personalitat serena i equilibrada. Aprofita per a reflexionar sobre les teves metes i objectius a llarg termini.

AQUARI
L'últim cap de setmana de juliol portarà una gran dosi d'inspiració i creativitat. És un bon moment per a expressar les teves idees i projectes més innovadors. En l'àmbit social, gaudiràs de moments divertits amb els teus amics i podries rebre una invitació especial. Aprofita per a buscar moments de tranquil·litat i reflexió per a equilibrar la teva ment i emocions.

PEIXOS
Aquest cap de setmana serà ideal per a enfocar-te en el teu benestar emocional i espiritual. És un bon moment per a practicar activitats que et connectin amb tu mateix/a i t'ajudin a alliberar tensions. En l'amor, és important que escoltis les teves intuïcions i expressis els teus sentiments de manera honesta. En l'àmbit familiar, busca moments d'harmonia i comprensió.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: