Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 31 de juliol de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noi, 15 anys
Ens coneixem de tota la vida, els nostres pares són amics i vivim molt a prop l'un de l'altre. Ets una de les persones més guapes que he conegut mai. Ets moreno, ulls marrons i estàs molt i molt fort. Mai m'he atrevit a dir-t'ho, però sempre he sospitat que hi havia alguna cosa entre nosaltres dos.

Noia, 16 anys
Ets un parell d'anys més petit que jo, però fa quasi un any que vam començar a parlar. Van passar coses que nosaltres ja sabem i estàvem molt bé, però aquests dos últims mesos hem estat molt separats, ja que vas fer un viatge que et va canviar. Sempre que estem junts, bastants cops, no parem de mirar-nos i sempre ens diem coses. Crec que no t'he oblidat i em sembla que tu tampoc, i m'agradaria estar com abans i que m'expliquessis tot.

Noia, 15 anys
Ets un noi un any més gran que jo. Et vaig conèixer a l'insti jugant a bàsquet amb els teus amics. Això va ser l'any passat, aquest any hem començat a creuar mirades pels passadissos i també m'he adonat que ets amic d'un cosí meu. Per si ho llegeixes, només dir-te que em sembles molt guapo i amable :)

Noi, 14 anys
Ens vam trobar molt lluny d'aquí. Però els dos pertanyem a la mateixa terra. Cada dia t'enyoro més, veig el teu nom imprès a les cançons. El meu món gira al teu voltant buscant un dels teus somriures. Vull que les músiques greus que ens han fet créixer ens acompanyin en harmonia. En una orquestra sempre segueixo els teus passos, a la vida vull formar part del que estimes. El teu somriure em torna boig i les nits se'm fan llargues. Ves-me fent bullying per ser petit si això et fa contenta.

Noia, 14 anys
Hem coincidit als concerts de la banda de l'escola. Ets tres anys més gran que jo i també toques la flauta. Aquest any m'has començat a agradar i molt. Tens uns ulls molt bonics. Escriu-me si saps qui soc.

Noi, 15 anys
Ja fa temps ens vam conèixer a un concert i cada cop que vaig de concert amb tu flipo. Estic rient tota l'estona i m'ho passo genial, i sento que almenys per a mi ja no és només una amistat. Per mi és alguna cosa més. Veure't somriure, quan ens mirem als ulls (que per mi és un moment únic i especial i sento pessigolles a l'estómac només de pensar-hi), quan parlem, quan estic al teu costat, quan intento fer-te riure… Amb tu m'oblido dels problemes i dono el millor de mi. No estic segur de si sents el mateix (tot i que crec que si) o ho trobes precipitat, però bé, jo ja t'he dit el que sento. Pista: ets més baixa que jo, tens el cabell ros, coneixes a tothom i la teva inicial és L.

Noia, 17 anys
M'agrades des de fa dos mesos. No hem parlat quasi gens, però durant aquest temps hem anat coincidint a diferents llocs com a la biblioteca del meu poble, anem a la mateixa colla castellera, i et portes amb el grup del meu germà. De vegades em mires d'una manera com si volguessis parlar amb mi, però mai acabem dient-nos res. Si saps qui soc obrem.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: