Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 26 de juliol a l'1 d'agost

per Redacció, el 26 de juliol de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!




 



Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquesta setmana les emocions seran intenses si estàs en una relació. És important que aprenguis a compartir i posar-te en el lloc de la teva parella per a enfortir el vincle. Si estàs solter/a, prepara't per a moltes oportunitats de conèixer a algú interessant. Mantingues la ment oberta i gaudeix del joc de l'amor.

TAURE
Serà una setmana plena d'intensitat i sensualitat en les relacions amoroses. Cap al final de la setmana la calma arriba i és un bon moment per a consolidar els teus romanços d'estiu. Si sembres amb passió i sensatesa, podries tenir relacions duradores.

BESSONS
Dona't un capritx amb la teva parella. Aquesta setmana és ideal per a complimentar-los i gaudir de moments especials junts. Si estàs solter/a, l'amor t'espera en qualsevol cantonada. Però ves amb compte amb fer-te il·lusions; obre't a l'amor, però mantingues els peus en la terra.

CRANC
L'energia amorosa estarà en l'aire, però evita tancar-te en la teva closca davant de les decepcions passades. Sigues sensible i deixa't portar pel corrent emocional. Aquest mes és propici per a obrir-te a l'amor i connectar amb els teus sentiments més profunds.

LLEÓ
Vius l'amor amb intensitat i el teu magnetisme estarà en el seu millor moment aquesta setmana. Podries tenir grans oportunitats per a trobar l'amor veritable. Deixa enrere relacions passatgeres i dona pas a un amor més autèntic i durador.

VERGE
Aquesta setmana és el moment perfecte per a obrir-te a l'amor i gaudir de l'alegria que pot portar a la teva vida. Si ja tens parella, aprofita per a revivar l'espurna. Si estàs solter/a, surt a divertir-te i deixa que l'amor et sorprengui.

BALANÇA
El teu encant i sensualitat seran irresistibles. Aprofita aquesta època per a gaudir de l'amor i les relacions. Si ja tens parella, viu els plaers de l'estiu junts. Si estàs solter/a, no trigaràs a trobar a algú especial.

ESCORPÍ
Trobar relacions no és un problema per a tu, però mantenir-les pot ser una mica més complicat. Aquesta setmana, amb l'energia emocional en augment, és ideal per a buscar una relació més significativa. Si estàs solter/a, no et faltaran oportunitats de trobar l'amor.

SAGITARI
Aquesta setmana estaràs més predisposat/a a enamorar-te. Encara que valores la teva llibertat, és hora de trobar a algú que et complementi i t'admiri. Busca l'equilibri entre independència i compromís en les teves relacions.

CAPRICORN
Les oportunitats d'establir relacions sòlides i duradores augmenten aquesta setmana. Els llaços s'enforteixen i és important respectar les individualitats en el vincle. Si busques una relació estable, és un dels millors moments per a trobar-la.

AQUARI
Encara que l'amor no és la teva prioritat, aquesta setmana et veuràs temptat/a a obrir-te a noves experiències emocionals. Aprofita les oportunitats de relacionar-te i deixa't portar pel que l'amor t'ofereixi.

PEIXOS
Ets un amant de l'amor, però aquesta setmana és crucial que aprenguis a distingir les relacions genuïnes de les superficials. No malgastis el teu amor incondicional amb qualsevol i dedica el teu temps als qui realment el mereixen.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: