Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 25 de juliol

per Redacció, el 25 de juliol de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop del dia d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us espera un dia de sort o no.


 



Versió sense playbuzz

ÀRIES
Avui la creativitat i la passió estan en la seva màxima esplendor. Aprofita aquesta energia per a començar projectes nous o reprèn aquelles que vas deixar a mig fer i dona'ls forma creativa.

TAURE
Avui tens l'oportunitat de prendre la iniciativa en les teves relacions. Si sents la crida d'alguna antiga relació o coneixes a algú especial, és el moment d'actuar. Avui és el dia per a expressar els teus sentiments!

BESSONS
Avui has de ser cautelosa amb les teves paraules, ja que podria afectar algú del teu voltant a qui aprecies molt. La necessitat d'expressar-te sense embuts podria generar discussions o tocar temes delicats. Aprofita aquesta energia per a sanar aspectes femenins, ancestrals o romàntics.

CRANC
Avui serà un dia ple d'experiències gratificants. Ara és moment de posar en pràctica l'après. Empodera't i creu en tu mateixa. Ajuda als altres des de l'empatia, però sense sacrificar el teu valor. Demostra la teva nova faceta poderosa i femenina.

LLEÓ
Evita dir o fer coses de les quals et puguis penedir. La Lluna estarà afligida i és probable que tant tu com els altres es deixin portar per emocions negatives o impulsos poc constructius. Mantingues el comportament i no et deixis portar per situacions que al final no tindran resultats positius.

VERGE
Encara que hagis preparat tot per a tenir un dia increïble, podries sentir una baixada d'ànim sense raó aparent. No et preocupis, tot sortirà com esperaves, però és normal experimentar moments de melancolia. Tracta de mantenir una actitud positiva.

BALANÇA
Avui és un dia de sort per a tu. Atreveix-te a prendre les regnes de la teva vida i enfronta converses pendents. No tinguis por de prendre la iniciativa en les teves relacions. Si et ve de gust fer alguna cosa en solitari, fes-ho! És un dia per a ser activa i atrevir-te amb els teus vincles.

ESCORPÍ
Pot ser que avui t'enfrontis a pèrdues o canvis importants. Aprofita aquesta energia per a netejar i deixar entrar el nou en la teva vida. Dedica temps a teràpies o activitats que t'ajudin a sanar emocions i connectar amb el teu interior.

SAGITARI
Avui és un dia per a fer el que vulguis i sentir-te lliure. El teu foc creatiu està encès. Gaudeix de l'acció i el moviment. Cada vegada tens més clars els teus valors i les teves prioritats, és el moment d'expressar els teus desitjos i metes sense por.

CAPRICORN
Experimentaràs alleujament emocional, la qual cosa et permetrà abordar relacions personals de forma més positiva. Aprofita aquest moment per a realitzar teràpies de sanació emocional. Connecta amb el teu costat més vulnerable i obre espai per al nou.

AQUARI
Avui serà un dia feliç i agradable per a tu, en contrast amb uns altres que podrien enfrontar tensions. Rebràs notícies il·lusionants i sorprenents, una cosa bona s'acosta a la teva vida. Gaudeix d'aquest dia ple de positivitat i aprofita les oportunitats que es presentin.

PEIXOS
Avui, dedica temps a activitats que no et facin sentir vulnerable. Connecta't amb el teu jo més profund, medita, observa els teus somnis i allibera emocions. Mantingues una llibreta a prop per a apuntar els teus somnis i descobreix l'alliberador que pot ser.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: