Logotip de Adolescents.cat

Elon Musk canvia el logo i el nom de Twitter

per Redacció, el 25 de juliol de 2023 a les 11:30
Elon Musk, propietari de Twitter i creador de Tesla entre d'altres, s'ha arriscat i ha canviat el nom de la plataforma de xarxes socials Twitter i el seu icònic ocellet blau a una simple "X". 

En una sèrie de publicacions a la xarxa social, Musk, reconegut per la seva perspectiva futurista, va anunciar el canvi. A més, va donar a conèixer un disseny únic de lletra X que servirà com el nou símbol de l'empresa. 

 

El nom de la plataforma, que ara serà oficialment "X", també canviarà com a resultat de la modificació. Musk ha declarat que aquest canvi és part del seu pla per a desenvolupar una súper aplicació que sigui més avançada que Twitter i incorpori diverses funcionalitats, com els pagaments mòbils. 

El canvi compta amb el suport de la directora executiva de Twitter, Linda Yaccarino, qui també promet que serà un nou pas per a revolucionar la comunicació internacional. 

Encara que alguns veuen aquesta decisió com arriscada, Musk està decidit a aplicar la seva obsessió per la lletra X a tots els seus projectes, des de la seva empresa espacial SpaceX fins als automòbils Tesla. Els usuaris d'una de les xarxes socials més conegudes d'internet, Twitter, tenen curiositat per saber com serà l'experiència en aquesta nova plataforma i com canviarà la identitat i la història del servei.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: