Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 24 al 30 de juliol

per Redacció, el 24 de juliol de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquesta setmana et sentiràs més equilibrada i conscient en la presa de decisions. Ha estat un període d'aprenentatge per a tu, la qual cosa t'ha permès enfocar-te cap a les teves metes amb maduresa i responsabilitat. Els projectes estancats començaran a avançar, i sentiràs un impuls que t'ajudarà a aconseguir els teus objectius. Pel que fa a les relacions, és un moment per a avaluar-les i veure si necessiten millorar o si algunes persones han de sortir de la teva vida. Dia de la sort: Dimarts.

TAURE
La setmana comença amb una notícia inesperada que, en realitat, és un cop de sort. Aprofita aquest impuls per a prendre decisions i sortir de la teva zona de confort. Et sentiràs còmoda prenent les regnes de la teva vida, especialment cap al final de la setmana. És un bon moment per a cites romàntiques i per a expressar la teva sensualitat i encant. Dia de la sort: Dimarts.

BESSONS
La setmana comença amb energia elèctrica, però aviat s'anirà calmant. Pots rebre notícies interessants o fins i tot protagonitzar algun esdeveniment important. Aprofita també per a reconnectar amb persones del passat i alliberar-te de càrregues emocionals. Pren decisions i emprèn nous projectes. Dia de la sort: Dijous.

CRANC
La setmana comença amb un cop de sort que et permetrà expressar les teves emocions de manera oberta i sincera. El dimecres serà un dia de passió i emoció en l'amor, ideal per a una cita romàntica. Serà una setmana emocionalment exaltant, permetent-te brillar amb llum pròpia i expressar els teus sentiments familiars i personals. Dia de la sort: Dimecres.

LLEÓ
Aquesta setmana és per a tu. Malgrat algunes tensions, sentiràs una gran energia de foc, passió i diversió. És un bon moment per a conèixer gent nova, fer noves amistats i aventurar-te en projectes creatius. Avui és un dia especialment propici per a expressar les teves emocions i comunicar-te des del cor. Serà una setmana ideal per a planejar un viatge o acceptar qualsevol pla que et proposin. Dia de la sort: Dijous.

VERGE
Aquesta setmana et sentiràs més còmoda i pràctica en les teves activitats quotidianes. Avui es un dia favorable per a expressar les teves emocions i demostrar el teu servei als altres. Aprofita la setmana per a reconnectar amb les teves arrels i prendre decisions importants. Dia de la sort: Dilluns.

BALANÇA
La setmana comença amb la necessitat d'equilibri i harmonia en la teva vida. Aprofita l'energia que t'envolta per a fer nous contactes i acceptar oportunitats que es presentin. És un bon moment per a reprendre relacions i expressar els teus sentiments als qui t'importen. No dubtis a prendre la iniciativa per a enfortir els teus vincles. Dia de la sort: Divendres.

ESCORPÍ
Estàs vivint un període de transformació profunda. És moment de prendre decisions valentes i enfrontar les relacions que necessiten canvis. Encara que pot ser un procés desafiador, confia en tu mateixa i en la teva capacitat per a superar obstacles. No prenguis decisions precipitades, pren-te la setmana per a reflexionar. Dia de la sort: Dijous.

SAGITARI
La setmana comença amb una certa incomoditat emocional, però també t'ofereix l'oportunitat de trobar harmonia i bellesa en la teva vida. Aprofita per a planificar una aventura o una activitat que faci temps que vols fer. Dia de la sort: Divendres.

CAPRICORN
Estàs en un moment de transformació i canvi en una mateixa. És temps de prendre partit i ser valent en el teu procés evolutiu. Encara que pot ser desafiador, aquest procés t'ajudarà a créixer i avançar cap a les teves metes. A partir del dijous, sentiràs més força per a començar a actuar i posar en marxa els teus projectes. Dia de la sort: Dijous.

AQUARI
La necessitat de llibertat i rebel·lia continua present en la teva vida. Aprofita aquests dies per a expressar les teves emocions. Aquesta setmana et prepara per a un nou cicle transformador en la teva vida social on coneixeràs a molta gent nova. Mantingues els teus sentits alerta. Dia de la sort: Dimarts.

PEIXOS
Benvolguda Peixos, la setmana et porta una oportunitat per a prendre mesures i posar en marxa els teus projectes. Aprofita per a donar estructura a les teves emocions i necessitats. És un bon moment per a materialitzar idees i aconseguir avanços significatius. Dia de la sort: Dimecres.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: