Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 24 de juliol de 2023 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Ja ens coneixíem de vista, però coincidir aquest curs a classe, ja que tu has repetit, ho ha canviat tot, i molt. Som molt amigues, parlem cada dia, però hi ha un problema i és que en teoria tu ets hetero. Em portes agradant des del primer moment a veure't, va ser com un "flechazo" sento com una química especial entre tu i jo que no es té amb els amics. Potser estic boja i m'ho imagino, però crec que les dues sentim alguna cosa.
Pista: les dues vivim a 1 hora de bcn.

Noia, 11 anys
Ets la meva millor amiga, no vaig acceptar que m'agradaves fins fa un temps i ara estàs sortint amb la teva ex. No vull espatllar la nostra amistat ni portar-te més problemes, però t'estimo moltíssim i crec que juntes seríem meravelloses. El teu nom comença per L, no crec que llegeixis això però...

Noia, 15 anys
Fa mesos que m'agrades molt, parlàvem per Insta, però de cop em vas deixar de parlar. Jo intento tenir converses amb tu, però sembla que ja no t'interessi. Quan estem junts entrenant no em pares de mirar i jo a tu, noto que hi ha alguna cosa, però és contradictori, no crec que ho vegis, però si és que si, diguem alguna cosa.
El meu nom comença per M i el teu també.

Noia, 19 anys
Ens vam conèixer l'any passat, la primera cosa que em vas dir és que et dius Marc, però la veritat és que el teu nom no és Marc sinó que comença amb S. Després ens vam coincidir al bus que anava a PortAventura, jo estava amb la meva germana i tu amb els teus amics, aquell dia em vas dir que soc borde. Després no et vaig tornar a veure perquè el curs es va acabar i tu vas canviar l'institut. Si saps qui soc obre'm, crec que saps el meu Insta.

Noi, 15 anys
Hem anat a la mateixa escola tota la vida, i aquest darrer any he parlat molt amb tu i he descobert que ets una per sena meravellosa amb la qual s'hi pot parlar de tot, m'atraus molt. Ets baixeta, i ets molt i molt guapa, i més des que et vas tenyir.

Noi, 14 anys
Ens vam conèixer a un festival fa 3 setmanes, ens vam dinar els Instagrams i ens vam començar a parlar per fotos. M'agrades molt i no sé com dir-t'ho.

Noia, 17 anys
T'he vist pel Guinardó un parell de cops. Tindràs 17-18 anys com a molt, em sembles molt guapo, no si t'has fixat mai en mi. Jo porto tot el juliol per aquí, no sé com et dius, però m'agradaria conèixer-te perquè vaig notar alguna cosa quan et vaig veure.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: