Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 22 i 23 de juliol

per Redacció, el 22 de juliol de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Experimentaràs una energia única aquest cap de setmana que impregnarà cada part del teu cos. Et sentiràs segur i els teus esforços aviat seran recompensats. Aprofita el cap de setmana per a descansar davant els canvis que es venen en cada aspecte de la teva vida. Tracta de mantenir la ment oberta i deixa't sorprendre pel que la vida t'ofereix. No abaixis la guàrdia. Aquest és el moment de fluir i rebre tot el que et mereixes!

TAURE
Les notícies positives arriben a la teva vida i és fonamental que les tractis amb el respecte que mereixen. Deixa de preocupar-te pel passat o el futur i concentra't a viure el moment. Durant aquest cap de setmana, aprofita l'oportunitat per a pensar en les teves prioritats i prendre decisions crucials. No et limitis; tens la capacitat i la força per a superar qualsevol desafiament. En canvi, aprofita al màxim cada oportunitat per a avançar cap als teus objectius.

BESSONS
Confia en tu mateix; vals molt i ho hauries de saber. Experimentaràs nostàlgia aquest cap de setmana, però és una oportunitat per a pensar en la teva vida i definir les teves metes. Estableix prioritats i pren mesures per a viure una vida més plena. Aprofita al màxim el teu temps tot sol connectant amb tu mateix.

CRANC
Presta molta atenció a les teves decisions emocionals aquest cap de setmana. Avança amb confiança i evita cometre els mateixos errors que vas cometre en el passat. Utilitza aquest cap de setmana per gaudir al màxim i assaborir moments memorables. És hora de continuar endavant i viure la vida al màxim; no deixis que les dolentes vibres t'afectin.

LLEÓ
Tindràs un cap de setmana memorable, el qual estarà ple d'energia i confiança. Aprofita al màxim aquesta energia i donant-ho tot. Mai deixis que ningú dubti de les teves habilitats; creu en la seva capacitat per a tenir èxit; i envolta't de gent positiva. Pren decisions basades en els teus valors i desfés-te de la toxicitat de la teva vida.

VERGE
Aprofita aquest cap de setmana per a pensar en els esdeveniments que succeeixen al teu al voltant. Pren decisions sàvies per a mantenir-te fora de problemes innecessaris. És un bon moment per a desenvolupar la teva relació amb tu mateix i experimentant coses noves que t'ajudaran a convertir-te en una millor persona.

BALANÇA
Aquest cap de setmana viuràs una important experiència que et canviarà la vida. Estableix límits amb els altres i concedeix-li la importància que es mereix. És hora de deixar de preocupar-te pel que pensin els altres i començar a viure el moment. Passa temps amb les persones que t'importen mentre busques la felicitat.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana pot ser una mica estrany per a tu. És normal sentir-se en conflicte, però tracta de trobar alleujament a les teves preocupacions. Aprofita aquests dies per a considerar els teus objectius i aspiracions i fes els canvis necessaris.

SAGITARI
Aquest cap de setmana et portarà algunes experiències extraordinàries. Desconnecta de la rutina i gaudeix de cada moment. Utilitza aquest temps per a millorar i considerar les seves prioritats. No perdis el temps en activitats que no et beneficiaran. No tinguis por als canvis.

CAPRICORN
Gaudeix de la tranquil·litat que arriba aquest cap de setmana. Permet-te fluir i fer servir plenament la teva creativitat. No siguis dur amb tu mateix ni amb altres persones. Organitza les teves prioritats i busca problemes a resoldre. Pren decisions crucials ara que tens un temps per a connectar amb tu mateix.

AQUARI
Aquest cap de setmana et presentarà algunes dificultats. No et rendeixis i continua buscant respostes als teus problemes. Per a demostrar el teu amor, estigues molt atent a les petites coses.

PEIXOS
Ets fort i això podria molestar a algunes persones. Mantinga't enfocat en les teves metes i projectes i no et preocupis pel que uns altres puguin pensar. Gaudeix de les teves experiències de cap de setmana i intenta ser feliç. Aprofita aquesta oportunitat per a obtenir el que et mereixes i desfer-te de les teves inseguretats.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: