Logotip de Adolescents.cat

Què és el waiting mode i com combatre'l

per Redacció, el 1 de maig de 2024 a les 13:00
Imagina que tens un pla que et fa molta il·lusió com anar a un concert, al cinema, una festa... I estàs tot el dia esperant aquest moment, sense ser capaç de fer res més que esperar que arribi l'hora d'arreglar-te i marxar. Els experts han denominat aquest estat com a "waiting mode" i han explicat els motius pels quals és perjudicial.

Segons diuen a El Confidencial, quan passa això és perquè "la idea que més tard tens algun tipus de compromís, sigui social o laboral, et crea certa sensació d'atabalament i et paralitza per començar o continuar altres feines, per la qual cosa estàs dedicant aquestes hores a simplement deixar córrer el temps o fer una migdiada".


Els especialistes creuen que les persones amb trastorns d'ansietat són més propenses a experimentar el waiting mode, així com les persones amb Trastorn per dèficit d'atenció amb hiperactivitat (TDAH), autisme, depressió o trastorn d'estrès posttraumàtic.

"Els psicòlegs recomanen combatre el waiting mode amb tècniques com el brain dump, que consisteix a posar les teves idees per escrit per organitzar i desembussar la teva ment i així reduir l'ansietat". També poden servir tècniques com el mindfulness o alguna activitat com el ioga.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: