Logotip de Adolescents.cat

Així serà l'autobiografia de Britney Spears

per Redacció, el 28 de juliol de 2023 a les 10:00
Britney Spears publicarà d'aquí poc la seva autobiografia, "The Woman In Me" la qual sortirà a la venda el 24 d'octubre i donarà informació mai vista sobre la seva criança, els temps foscos de la seva vida i la seva valenta lluita per alliberar-se de la tutela del seu pare.

Un llibre de 288 pàgines replet d'experiències i sentiments, que tindrà un cost de $32.99 la versió física i de $16.99 l'electrònica. Han creat una pàgina web del llibre en la que ja es poden fer reserves.


Britney va rebre molt de suport dels seus fans a les xarxes socials durant la seva batalla judicial per a ser alliberada de la tutela parental, i no podem oblidar l'efecte que va tenir el seu testimoniatge públic en els jutges.

En el llibre, Britney aprofundirà en els seus anys de tutela parental, que va començar en 2009, així com en el paper que la seva família ha exercit en la seva carrera musical. El llibre descriurà les dificultats i els escàndols que ha enfrontat al llarg dels anys, des dels seus dies com una jove estrella infantil de Disney fins al seu regnat com a princesa del pop.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: