Logotip de Adolescents.cat

Coses que has de tenir en compte si vols fer un trio

per Redacció, el 28 de juliol de 2023 a les 10:00
Si tens ganes de tenir sexe amb dues persones alhora, hi ha diverses coses que has de tenir en consideració. La primera de totes és la teva experiència. És normal que si no has fet mai cap trio no tinguis clar per on començar, per això és tan important la comunicació.

Així doncs, cal que estiguis disposat/da a comunicar tot allò que vols fer i el que no, de la mateixa manera que has d'escoltar el que les altres persones tenen a dir-te. El consentiment és imprescindible i totes les parts han d'estar d'acord en tot moment sobre allò que s'està fent.


També cal tenir molt present la protecció contra les malalties de transmissió sexual. Abans de començar cap pràctica sexual assegurat que esteu totalment protegits/des i recorda que també es poden contraure malalties a través del sexe oral.

I, finalment, recorda utilitzar lubricant. Això farà que les coses flueixin molt més i que l'experiència sigui molt més satisfactòria.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: