Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 20 de juliol

per Redacció, el 20 de juliol de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop del dia d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us espera un dia de sort o no.


 



Versió sense playbuzz

ÀRIES
Avui és un dia ple d'oportunitats per a gaudir de tu mateixa i connectar amb el teu propòsit de vida. Viu el present sense preocupar-te pel resultat. Permet-te gaudir de les petites coses i explorar el teu costat més sensual. Atreveix-te a viure amb passió i sense pors!

TAURE
L'Univers t'envia senyals per al canvi i la transformació. Para esment a les oportunitats que es presenten en diferents formes: persones inspiradores, cursos interessants o plans especials. Confia en la teva intuïció, que et guiarà pel camí correcte. És un dia molt bo per a analitzar els senyals i prendre decisions que et portin cap a una vida més plena i satisfactòria.

BESSONS
Has superat moments complicats i has demostrat gran fortalesa emocional. Continua confiant en tu mateixa i visualitzant l'èxit en la teva vida. Agraeix el que tens i continua avançant amb confiança cap als teus somnis. Ets capaç d'aconseguir tot el que et proposis, només has d'atrevir-te a ser autèntica al cent per cent.

CRANC
Pot ser que avui sigui un dia especial. Després de dies intensos, ara és moment de descansar i gaudir. Recorda que mereixes envoltar-te de persones que et valorin i t'estimin de veritat. Aprofita el dia d'avui per a relaxar-te i estar amb els qui et fan sentir bé.

LLEÓ
Avui és l'inici d'un renéixer. Després d'uns dies de baixa energia, t'estàs recuperant i sentint-te més poderosa que mai. Aprofita aquesta etapa per a tancar assumptes pendents i posar en ordre els teus assumptes personals, familiars i laborals. Ets forta i sàvia, sempre surts reforçada de les adversitats. A més, es venen bones notícies molt pròximament.

VERGE
La Lluna en el teu signe et brinda dies propicis per a connectar amb les teves emocions i millorar les teves relacions familiars. És un bon moment per a acostar-te a figures maternes amb les quals has perdut contacte i reconciliar-te si hi ha tensions. El vincle que enforteixis amb la teva família es reflectirà positivament en les teves relacions sentimentals.

BALANÇA
Avui és un dia per a expressar les teves emocions i connectar amb els altres en un nivell més profund. No temis mostrar la teva part més sensible, això millorarà les teves relacions i podria portar-te a conèixer persones especials que comparteixin les teves mateixes vibracions. Aprofita aquestes oportunitats per a créixer i aprendre en l'amor i l'amistat.

ESCORPÍ
Estàs vivint dies meravellosos, gaudint de la teva llibertat i sentint-te bé amb tu mateixa. Aprofita aquest moment per a conèixer gent nova i seleccionar amb qui vols compartir la teva vida. Recorda que ningú pot omplir els teus buits emocionals, aquesta responsabilitat és teva.

SAGITARI
Després d'uns dies de bloqueig emocional, avui tot flueix de manera natural. Aprofita aquesta energia per a aprofundir en els teus vincles i renovar les teves relacions. Si has tingut dubtes en l'amor, és moment de donar-li una oportunitat a aquestes connexions que t'interessen. Viu el present sense expectatives i gaudeix de cada dia.

CAPRICORN
Ha estat una setmana intensa per a tu, especialment en l'àmbit laboral i familiar. Avui és un bon dia per a fer una pausa, relaxar-te i permetre que les coses es col·loquin. Si és possible, planifica una escapada per al cap de setmana i desconnecta de tot. Recorda que els canvis i redefinicions són part del teu procés de creixement.

AQUARI
Avui és un dia meravellós per a connectar amb les teves emocions i deixar-te portar pel cor. Aprofita aquesta energia per a aprofundir en les teves relacions sentimentals i permetre't viure noves experiències. No tinguis por de mostrar-te vulnerable, ets valuosa tal com ets. Gaudeix del present i de les sorpreses que Cupido té preparades per a tu aquest estiu.

PEIXOS
Avui és un dia ideal per deixar fluir les teves emocions i connectar amb tu mateixa. Deixa sortir la teva part més vulnerable i accepta que tots cometem errors. No tinguis por de mirar dins teu i reconèixer el que necessites millorar. Ets valenta i cada pas cap endavant et fa brillar amb més força. Atreveix-te a ser autèntica i a mostrar la teva veritable essència.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: