Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 19 a l'25 de juliol

per Redacció, el 19 de juliol de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!




 



Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquesta setmana has de deixar de costat la precaució pel que fa a l'amor. Per a aconseguir els teus objectius romàntics, no tinguis por d'expressar el que sents i el que penses. Expulsa les pors irracionals que t'envaeixen. Tindràs la millor sort amb la sinceritat.

TAURE
Aquesta setmana, Venus desperta sentiments de gelosia dins teu, la qual cosa pot presentar una oportunitat per a enfortir el vincle amb la teva parella. Aquesta alerta constant t'ajudarà a aconseguir l'estabilitat emocional que desitges, tot i que pugui semblar contradictori. Esforça't més a fer créixer l'amor de la teva relació.

BESSONS
En aquest moment és possible que estiguis buscant una solució a la teva agitada vida. Però no serà fàcil trobar la resposta correcta. Recorda no tenir expectatives més altes només perquè et sents atret per algú amb qui podries tenir una breu relació.

CRANC
Venus afavoreix conèixer gent nova en la teva vida, especialment en l'àrea de l'amor. Però ves amb compte de compartir els teus assumptes sentimentals perquè podria atreure a algú amb motius dubtosos. Mentre mantens la teva privacitat, gaudeixes d'eufòria i passió.

LLEÓ
Aquesta setmana seràs més conscient de l'amor i el suport indestructibles de la teva parella cap a tu. No critiquis als teus sogres; poden ser una gran font de suport quan estiguis passant per un moment difícil. El consell de les persones grans és important per a tu, així que para atenció.

VERGE
Has de comptar amb el suport de la teva parella, veuràs que la seva ajuda et serà útil. A més t'animarà a seguir i això et donarà moltes forces. Tingués fe en l'amor. Feu un pla junts aquesta setmana que us ajudi a desconnectar.

BALANÇA
L'energia de Venus et donarà un poder de seducció únic aquesta setmana. Utilitza aquesta energia per a aconseguir totes les metes romàntiques que t'has proposat. El teu encant inherent servirà com una eina poderosa per a atreure a les persones que desitges.

ESCORPÍ
El teu cos t'està instant a moure't, però en realitat ets tímid i prefereixes esperar que els altres iniciïn l'acció. Tingues en compte que la vida és curta i que has de buscar-te qualsevol cosa per la qual valgui la pena lluitar. Supera les teves pors i atreveix-te a ser el que comenci una conversa amb aquella persona que t'agrada.

SAGITARI
Aquesta setmana podràs veure com es va solidificant una relació que recentment vas iniciar. En cas d'estar solter, no rebutgis cap invitació dels teus amics perquè podries conèixer a algú molt interessant, obra la teva ment i permet-he tornar-te a enamorar.

CAPRICORN
És hora de donar-li a la teva relació amorosa l'empenta que necessita per a avançar, últimament has notat que esteu una mica estancats i és el moment de canviar-ho. Evita discutir amb la teva parella i concentra't a trobar solucions en lloc de crear conflictes.

AQUARI
La teva relació s'enfortirà si comuniques les teves preocupacions a la seva parella i et prens el temps per a escoltar el que hagi de dir. Accepta també els seus sentiments i busques la manera per enfortir el vostre vincle.

PEIXOS
La teva parella ha notat que has estat molt distant últimament i es comença a preocupar del que et pot estar passant. A més, malgrat ser una persona naturalment optimista, has estat discutint sense parar sense cap motiu. Intenta animar-te i fer que aquesta situació sigui diferent. Parla amb la teva parella i treballa perquè la teva relació torni a estar bé.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: