Logotip de Adolescents.cat

Com gaudir d'un orgasme múltiple si tens penis

per Redacció, el 20 de juliol de 2023 a les 10:00
Encara que la sexualitat és un aspecte essencial de la vida humana, hi ha encara coses que es van descobrint amb el pas del temps. Avui parlarem de la possibilitat que les persones amb penis puguin gaudir d'un multiorgasme.

Si bé és menys comú que en aquelles amb vulva, la multiorgasmia en aquelles persones amb penis continua sent una possibilitat. És important distingir entre un orgasme i una ejaculació. En altres paraules, és possible ejacular sense arribar a l'orgasme, igual que experimentar orgasmes sense ejacular. Això demostra que la resposta sexual de les persones amb penis és més complexa del que es creia.


Encara que l'orgasme múltiple en persones amb penis és un tema de poc estudi científic, existeixen alguns mètodes que poden ajudar a augmentar el potencial orgàsmic. Entre ells es troben el desenvolupament del control de l'ejaculació, l'enfortiment dels músculs pelvians, la millora de la imaginació eròtica, el sexe mindfulness i el sexe tàntric. Aquestes tècniques requereixen tolerància, autoconsciència i comunicació sincera amb la seva parella.

Cal remarca que l'orgasme múltiple de les persones amb penis no és igual que el de les persones amb vulva, ja que en el seu cas es tracta de la capacitat de desvincular l'ejaculació de l'orgasme.


No tots els que tenen penis seran multiorgàsmics, i això està bé, és alguna cosa a tenir en compte. Cada cos és únic, i el propòsit del sexe sempre ha de ser gaudir i la realització de l'individu. Atès que cada experiència sexual és diferent i valuosa en si mateixa, no és necessari obsessionar-se amb aconseguir orgasmes múltiples.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: