Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 19 de juliol de 2023 a les 12:50
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió de playbuzz
Noia, 15 anys
Estàvem a classe de mates i el meu company de taula i jo ens entràvem posant calents (ja feia uns dies que entre nosaltres dos passava alguna cosa), així que vam decidir anar al lavabo ficant l'excusa que havia d'anar a trucar als meus pares i ell m'acompanyava i vam follar al lavabo, va ser un moment màgic, però tot es va acabar quan un amic seu va entrar i va escoltar els gemecs.

Noi, 18 anys
Amb 15 anys me'n vaig anar de viatge amb el meu pare, però el meu germà gran no va vindre. En tornar a casa, vaig veure unes taques de gotes espesses blanques al sofà. Les vaig provar totes amb el dit. Als dies vaig saber que eren taques de semen d'una masturbació del meu germà. Sincerament, no me'n penedeixo perquè sabia molt bo.

Noia, 15 anys
Soc mentidera compulsiva. He arribat a dir que soc adoptada o que tinc un nòvio francès i ensenyo fotos d'un tio desconegut d'Instagram. Estic malalta, oi? Puc inventar-me coses súper creatives.

Noia, 17 anys
Quasi sempre quan camino pel carrer i veig algun noi de la meva edat, en la meva ment m'imagino com seria coneixe'l i que ens agradéssim mútuament i comences una història d'amor... hi ha algú més que ho faci?? :'')

Noi, 19 anys
Tinc un amic que "dissimula" mentre que es menja els mocs i no sé com dir-li que es nota massa.

Noia, 16 anys
Estàvem un dia al cap de futbol amb les meves amigues, hi havia nois molt guapos. I el cas és que vaig dir que anava al lavabo, però en veritat vaig anar al vestidor dels nois perquè volia olorar l'olor d'AXE dels més grans... Quan vaig entrar em vaig pillar el nòvio de la meva amiga liant-se amb un del seu equip... No sé si dir-li a ella...

Noi, 18 anys
M'he gastat molts diners en condons, tinc un calaix ple. No els utilitzo, però em sento important.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: