Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 18 de juliol

per Redacció, el 18 de juliol de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop del dia d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us espera un dia de sort o no.


 



Versió sense playbuzz

ÀRIES
Avui és un dia significatiu per a tu. Els astres t'animen a millorar totes les teves relacions, incloses les professionals, socials i personals. Allibera't de la teva rutina diària i surt de la teva zona de confort. Tot i això, no t'oblidis de tu, ja que la relació que tens amb tu mateix és la que més importa i la que requereix més cura.

TAURE
Estàs especialment magnètica i sensual aquesta setmana, així que si tens una cita programada, pot ser que vagi especialment bé. Estàs en un moment ple de canvis en l'àmbit personal, cada vegada tens més clar que és el que vols i el que deixes de volers. Sigues conscient de les teves emocions.

BESSONS
Actualment et trobes en un moment d'autodescobriment i desenvolupament personal. Permet-te descobrir els teus interessos i habilitats, i no dubtis a mostrar-te tal com ets als altres. Avui podries conèixer a algú important que tindrà un paper molt important en el teu futur.

CRANC
Estàs vivint un dia increïble, ple de creixement personal que és excel·lent per a emprendre noves iniciatives. Finalment, els teus somnis s'estan convertint en realitat. Ha arribat el moment de ser qui ets, i quan ho ets, brilles i inspires als qui t'envolten. Aprofita la situació astral per a continuar treballant en tu mateix.

LLEÓ
Avui et trobes enmig d'una energia favorable que t'anima a emprendre noves emprenedories i converses molt diferents de les que estàs acostumat. Has estat passant per una etapa de canvis durant un temps, especialment en la teva vida personal, i encara que a vegades vols tornar als teus antics hàbits i rutines, estàs començant a veure que necessites canviar perquè estava una mica estancat.

VERGE
Avui podries tenir una conversa inesperada amb un amic pròxim o un familiar en la qual podria compartir alguna cosa amb tu que, encara que al principi et sorprengui, a poc a poc t'ajudarà a adonar-te que alguna cosa ha de canviar. En lloc d'enfadar-te, mira-ho com una oportunitat per a millorar.

BALANÇA
Has de valorar-te i veure que ja no ets aquella persona que sempre es barrejava i tenia por a destacar, a vegades fins i tot por d'opinar. Estàs en una excel·lent posició per a redefinir les teves relacions, prendre una nova posició dins d'elles i deixar que aquells que ocasionalment s'aprofiten de tu o et treuen l'energia sàpiguen que això definitivament ha acabat. Parla amb una de les persones amb les quals vols canviar la teva relació en aquest moment.

ESCORPÍ
Comença un nou cicle, en el qual apareixeran noves persones. No et tanquis a deixar entrar gent nova a la teva vida, això no vol dir que els actuals hagin de desaparèixer. Pensa, però, si hi ha alguna amistat que t'estigui fent més mal que bé. És hora de relaxar-se i gaudir de l'estiu.

SAGITARI
Avui pots ser una mica impulsiu i dir coses que realment no sents, has de prendre especial atenció a com et comuniques. És bona idea dedicar-te avui a tu mateix i pensar en les teves relacions sentimentals, interpersonals i professionals.

CAPRICORN
Ets un jove amb aspiracions extraordinàries i l'univers et brinda l'oportunitat de treballar per a aconseguir-les. Tingues en compte que tens la capacitat d'assolir grans coses, així que no et conformis amb menys del que saps que mereixes. No t'oblidis de divertir-te i envoltar-te de persones que comparteixin els seus objectius. No tinguis por de perseguir les teves passions i somiar en gran.

AQUARI
Estàs travessant una transformació personal completa i avui podrien començar a passar coses extraordinàries producte de la nova vibració en la qual et trobes. La teva vida comença a millorar, comencen a passar-te coses bones i fins i tot "màgiques". Comences a estar en un "estat d'ànim" més positiu.

PEIXOS
Comença una temporada de molta intensitat en els teus vincles, especialment en els personals. Comences a revelar tot el teu potencial i veritable essència, i això conduirà a amistats i connexions sentimentals molt més autèntiques i enriquidores.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: