Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 17 al 23 de juliol

per Redacció, el 17 de juliol de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Deixa de posposar o ocultar un problema que tens pendent de resoldre. Aquesta setmana toca parlar-ho i veuràs que després que ho facis et sentiràs molt millor. Deixa de sentir-te culpable per comparar-te amb els altres i concentra't en els teus propis assoliments. Aprofita aquesta oportunitat per a planificar i lluitar pel que vols i en el que creus. T'espera una setmana meravellosa en l'amor. Dia de la sort: dimecres.

TAURE
Aquesta setmana veuràs molt clarament quines són les intencions de la gent que t'envolta. Utilitza el teu entusiasme i determinació per a abordar els problemes que tens al cap. Serà una setmana plena d'amics i on crearàs molts records. A més, és possible que a través d'ells coneguis a algú inesperat. Dia de la sort: dissabte.

BESSONS
La teva vida està funcionant bastant bé en aquest moment i la teva intuïció no falla, la qual cosa et facilitarà detectar a aquells que intenten fer-te mal. No permetis que els comentaris de gelosia t'afectin. Dia de la sort: dijous

CRANC
Serà una setmana plena de creativitat i podràs trobar solucions creatives a qualsevol problema que sorgeixi. Sigues forta i confia en la gent que estimes; no deixis que els comentaris d'algú et desanimin. Aprofita aquesta tendència positiva i deixa de buscar problemes on no n'hi ha perquè recentment has trobat passió i comprensió en algú de qui estàs enamorat. Dia de la sort: dimarts.

LLEÓ
La teva vida amorosa i financera veuran una millora significativa aquesta setmana. Veurà que els temes que estaven estancats es mouen una vegada més. Tot succeeix per una raó, i podràs comprendre el perquè al seu degut temps. Hi haurà algú del teu voltant que necessitarà el teu suport aquesta setmana. Dia de la sort: divendres.

VERGE
Aquesta setmana, fes un esforç per ser més tolerant i menys crític amb els altres. Tindràs una conversa molt profunda amb algú del teu voltant, que confiarà en tu i se t'obrirà per complet. Després d'aquesta conversa estareu molt més units. Aprofita per també obrir-te tu. Dia de la sort: dilluns.

BALANÇA
Fins i tot si trobes desafiaments aquesta setmana, pots superar-los. Recorda que la comunicació és molt important en qualsevol relació. Aquesta pot ser una bona setmana per treballar-ho, obra't i treu el que necessitis, la gent del teu voltant estarà encantada d'escoltar-te. Dia de la sort: diumenge.

ESCORPÍ
Has d'aprendre a deixar els errors del passat enrere, ja que últimament només t'han fet mal. Treballa en la teva autoestima i motiva't pensant en tot el que pots aconseguir en un futur. Fes els canvis que consideris necessaris i després acabar de deixar el passat enrere. Dia de la sort: dijous.

SAGITARI
Estàs començant un període d'intensa creativitat i podries beneficiar-te de les oportunitats que es presentin en el teu camí. Mantinga't positiu i treballa per a mantenir l'harmonia amb els qui t'envolten. Aquesta setmana tindràs una sorpresa especial d'algú molt proper a tu. Dia de la sort: dijous.

CAPRICORN
Estaràs envoltat d'una atmosfera aquesta setmana que és increïblement optimista i et donarà molta energia. Un amic o amiga et donarà una bona notícia, que et farà sentir bé. Mantingues una comunicació sincera mentre experimentes equilibri i harmonia en les teves relacions. Dia de la sort: dissabte.

AQUARI
No deixis que la culpa t'impedeixi continuar endavant. Concentra't en el present i, si és necessari, corregeix els errors del passat. Mantén una perspectiva positiva de la vida. Dia de la sort: divendres

PEIXOS
Aquesta setmana et sentiràs especialment connectat/a amb el teu entorn pròxim. És un moment perfecte per a enfortir llaços familiars i gaudir de la companyia dels qui estimes. Dia de la sort: dimarts.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: