Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 17 de juliol de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 13 anys
Ens vam veure al metro de Londres. Tu no em paraves de mirar, jo me'n vaig adonar i vam estar mirant-nos fins que vaig fer transbordament i no et vaig veure més :(. Eres molt guapo, vaig deduir que devies tenir uns anyets més que jo, però m'era igual, i si t'haguessis acostat, m'haguessis dit "hello" i m'haguessis demanat el telèfon m'hauries fet molt feliç. Crec que no ets català, però me la sua, tinc la teva cara gravada permanentment al meu cervell.

Noia, 14 anys
No sé si llegiràs aquest missatge. Ens portem parlant des de fa molt. Tot i que ja saps que vam haver-ho de deixar de fer. Tu vas seguir intentant-ho i aquí em tens, parlant amb tu. Els dos diem que som amics i fem bromes, però els dos sabem que no es així. Sento alguna cosa per tu i encara no sé què és ben bé. I em fa por perquè tinc nòvio.

Noi, 15 anys
Et conec des de petita, però mai vam parlar. Quan ens van asseure junts a classe vaig descobrir que ets una persona molt més interessant del que em pensava. No em vaig enamorar instantàniament, va ser de mica en mica. Ets una noia alta i rossa, amb uns ulls maquíssims. M'encanta quan ens mirem i ens entenem sense dir res. Desitjaria poder parlar molt més amb tu, però gairebé mai trobo l'oportunitat per fer-ho.

Noia, 15 anys
T'he conegut als campas i m'has semblat súper mono, tot i que sé que no vols res amb ningú m'ho he passat genial amb tu, tant de bo ens tornem a veure.

Noia, 16 anys
Estàvem esperant les dues un bus diferent, tu anaves a la Pobla de Mafumet. Primer ens vam mirar i després em vas treure conversa. Tens el cabell fosc i sol vull que sàpiguis que vas ser molt simpàtica♡

Noia, 14 anys
Ets un noi de la meva edat que vas amb mi a música, ara no anem a la mateixa classe però abans sí. M'agrades i no sé com dir-t'ho.

Noi, 12 anys
Ets del meu club de judo, però jo entreno a Tarragona i tu a roda. Tot i això, alguna vegada has vingut a entrenar amb nosaltres i m'encantes. No m'atreveixo a dir-te res perquè tu estàs sortint amb un altre noi del club, i a més ets més gran que jo. El teu nom comença per N.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: