Logotip de Adolescents.cat

Com aconseguir que el sexe t'ompli l'ànima

per Redacció, el 19 de juliol de 2023 a les 10:00
Hi ha dues maneres de tenir sexe: a correcuita i sense gaires miraments, o sentint cada carícia, cada petó, cada emoció... El primer és aquell que et fa sentir buit/da quan acaba i el segon és el que t'omple l'ànima.

Com expliquen des de Poosh, "algunes persones solen equiparar el sexe poc nutritiu amb el sexe casual. I sí, el sexe casual pot fer que et sentis insatisfet. Però és important adonar-se que el sexe ferralla pot passar també dins una relació tradicional i compromesa, i que el sexe nutritiu per a l'ànima pot existir fora d'aquests límits. Es tracta menys de qui i més de com i per què", explica una de les expertes del mitjà.


Per tenir un sexe nutritiu, el primer pas és ser conscient de la personalitat sexual. Què necessites per posar-te a to? Quines pràctiques et fan sentir còmode? Què vols aportar a la teva parella sexual? Tenir la resposta a aquestes preguntes és clau per poder tenir un sexe que t'ompli i t'enforteixi l'ànima.

També és important triar una parella sexual que et faci sentir bé. No val tenir sexe amb la primera persona que et passa per davant, sinó que la connexió és crucial, tot i que no vagi més enllà del sexe. D'aquesta manera és possible tenir sexe que enforteix l'ànima fins i tot amb algú amb qui no tens intenció de tenir cap compromís.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: