Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 15 i 16 de juliol

per Redacció, el 15 de juliol de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aprofita l'oportunitat de sortir de la rutina aquest cap de setmana i participar en activitats a l'aire lliure. Les activitats ideals per a tu serien un passeig amb bicicleta, un passeig per la naturalesa o un pícnic amb amics. A més, és possible que et trobis amb algú interessant que desperti la teva curiositat.

TAURE
Aquest cap de setmana és l'oportunitat perfecta per a concentrar-te en els teus interessos i gaudir dels teus passatemps preferits. És el moment ideal per a iniciar qualsevol projecte creatiu que tinguis al cap. A més, és possible que rebis una invitació a una reunió o ocasió social en la qual pugui conèixer a persones que comparteixen els seus interessos.

BESSONS
Aquest cap de setmana anima't a interactuar amb el teu entorn social. Organitza reunions socials i divertides excursions. El teu carisma i energia estaran al punt més alt, permetent-te gaudir de moments alegres i agradables. A més, un amic o familiar et podria donar bones notícies. Convida als teus amics a una nit de jocs a la teva casa on pots competir en jocs de taula, videojocs o fins i tot karaoke improvisat.

CRANC
Aquest cap de setmana és el moment ideal per a desconnectar. Troba coses per a fer que et tranquil·litzin, com llegir un bon llibre, prendre un bany relaxant o fer ioga. Aprofita l'oportunitat de tenir converses profundes amb els teus familiars, ja que pot sentir la necessitat de tornar a connectar amb ells. Organitza una tarda de spa a casa on podràs gaudir de massatges relaxants, tractaments facials i mascaretes. Després d'això, organitza un sopar familiar i passa una bona estona amb ells.

LLEÓ
Aquest cap de setmana et sentiràs motivat a expressar la teva creativitat i deixar volar la teva imaginació. Dedica temps a activitats artístiques que t'apassionin, com escriure, ballar o pintar. També és possible que algú et feliciti o reconegui el teu talent, la qual cosa augmentarà la teva confiança i et motivarà a continuar millorant.

VERGE
Aquest cap de setmana és un bon moment per a prendre't un temps per a reflexionar i connectar amb el teu món interior. Para atenció a les teves necessitats i els senyals del teu cos. Fes un passeig en solitari per un parc pròxim, aprofitant el temps per a meditar i reconnectar amb tu mateix. Després prepara un menjar deliciós i saludable per a alimentar el seu cos.

BALANÇA
Aquest cap de setmana, passaràs una estona divertint-te i sent feliç amb les persones que t'estimes. Planifica sortides amb els teus amics perquè puguis riure i divertir-te. Com una tarda de jocs a l'aire lliure en un parc pròxim, jugar a ​​voleibol o anar a un parc d'atraccions.

ESCORPÍ
Dedica temps aquest cap de setmana a desenvolupar les teves relacions i a posar-te en contacte amb el teu costat emocional. Dedica algun temps a parlar amb els teus familiars d'una manera sincera i significativa. A més, és possible que sentis la necessitat de reorganitzar el teu espai de treball o redecorar la teva habitació.

SAGITARI
Aquest cap de setmana és una gran oportunitat per a viatjar i descobrir nous llocs. Planifica una escapada de cap de setmana a una ciutat que sempre has volgut visitar o un lloc pròxim. Aquesta experiència t'unirà més amb la teva amiga/s o familiar.

CAPRICORN
Dedica el teu temps aquest cap de setmana a establir metes i completar tasques importants. És el moment ideal per valorar les diverses opcions i pensar com et planificaràs. No oblidis també els dies de relaxació. Ves a la platja o a la piscina i refresca't.

AQUARI
Aquest cap de setmana fes alguna acció de voluntariat, la gent t'estarà molt agraïda i a tu t'omplirà molt personalment. Participa en projectes o esdeveniments comunitaris, xerrades interessants o esdeveniments locals. Investiga les que hi ha i tria un que t'interessi.

PEIXOS
Dedica un temps aquest cap de setmana a cuidar la teva salut mental i física. Descobreix activitats que t'ajudin a relaxar-te i trobar l'harmonia, com el ioga, la lectura o passar temps al costat de l'aigua. A més, és possible que senti la necessitat d'expressar les seves emocions a través de l'art, la música o l'escriptura.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: