Logotip de Adolescents.cat

Alerta: retiren aquestes galetes del mercat per contenir substàncies perjudicials

per Redacció, el 14 de juliol de 2023 a les 06:00
L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) ha ordenat la retirada del mercat d'unes galetes amb xips de xocolata sense gluten de la marca Gerblé.

El motiu ha estat la presència de substàncies perjudicials per a la salut. Concretament, s'ha trobat escopolamina, una droga coneguda popularment com a burundanga, i atropina.


Així doncs, l'Aesan ha ordenat deixar de comercialitzar el lot 51914913, amb data de caducitat 20/09/2023. Revisa si tens a casa els productes afectats i, en cas de ser així, no els consumeixis.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: