Logotip de Adolescents.cat

Rauw Alejandro sorprèn amb la similitud que té amb la seva mare

per Redacció, el 13 de juliol de 2023 a les 06:00
Enmig de la promoció del seu nou disc 'Playa Saturno', Rauw Alejandro ha sorprès a tots els seus seguidors en compartir una foto de la seva mare quan era jove. El que ha cridat més l'atenció, és la increïble similitud que hi ha entre ells dos. Una imatge que ha compartit acompanyada amb el missatge "I love you, mom".
 

El cantant és fill de María Nelly Ruiz, corista i Raúl Ocasio, guitarrista.

Quan era petit, Rauw Alejandro va passar la major part del seu temps amb la seva mare després que els seus pares es divorciessin. Més tard, quan vivia a Nova York amb el seu pare, va fer les seves primeres connexions musicals.


Actualment, Rauw es troba en un moment de molt èxit amb el seu nou disc i les col·laboracions que està fent, entre elles la BZRP Music Sessions #56.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: