Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 13 de juliol

per Redacció, el 13 de juliol de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop del dia d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us espera un dia de sort o no.


 



Versió sense playbuzz

ÀRIES
El teu dia estarà ple d'acció avui. Hauràs d'esforçar-te molt i és possible que et donin una tasca sorpresa. L'esforç valdrà la pena veient els resultats. Una altra possibilitat és que un amic pròxim o un familiar et demani ajuda, fes-ho perquè et necessiten de veritat.

TAURE
Avui et sentiràs una mica sol/a, últimament has estat més distant amb els amics i ells ho han notat. Parla amb ells i explica'ls-hi que ha passat. Para atenció als seus consells. Veuràs com poc a poc tot torna a ser com abans. Aprofita l'estiu per fer plans amb els teus amics i redescobrir-te.

BESSONS
Hi ha un problema que et preocupa últimament, però tens por d'abordar. Pensa en el passat i en casos similars que t'has trobat. Aprèn dels errors i pensa la millor manera de solucionar-lo. Per altra banda, avui segurament et creuaràs amb algú del passat que et farà molta il·lusió. T'espera un bon dia en l'àmbit emocional, però no esperis que l'altra persona iniciï la conversa. Pots començar-la tu i agafar el control; no depenguis del judici dels altres tot el temps.

CRANC
Últimament has tingut alguns problemes, però ja vas veient la llum a la foscor. A poc a poc te n'has anat sortint, t'has esforçat molt i la gent del teu voltant ho valora. Obra la teva ment i escolta el que els altres tenen a dir. Per altra banda, abstén-te de fer compres extravagants o sense sentit.

LLEÓ
Has de prendre una decisió molt important i portes temps posposant-la perquè saps que tindrà un gran impacte en la teva vida. Avui és un bon dia per decidir que és el que vols. Parla amb els teus amics o familiars per acabar-te de decidir, però no oblidis que ets tu la que ha d'acabar de prendre la decisió, la resta només t'aconsella.

VERGE
Mira de prendre't millor quan les coses no surten com vols, ja que tot i això sempre en pots treure alguna cosa i aprendre per a la pròxima. No t'allunyis dels teus amics pensant que estaràs millor sol/a; més aviat, agraeixi el seu suport. Fes un esforç per descobrir noves rutes cap al teu destí.

BALANÇA
Concentre't en el positiu en comptes de desmoronar-te. Encara que no serà senzill, l'esforç valdrà la pena. No deixis passar l'oportunitat de conèixer a algú que s'ha posat en contacte amb tu. Desfés-te dels teus prejudicis i pors; podria aportar-te coses bones.

ESCORPÍ
Si diuen que ets una persona tranquil·la, no et preocupis. A vegades pot ser avantatjós resistir-se a actuar per impuls i donar-se un temps per a pensar les coses abans de prendre una decisió. És possible que et sentis atret per algú que acabes de conèixer en el món sentimental.

SAGITARI
És hora de posar-se en moviment i evitar que la tristesa et consumeixi. Tots els dies, la vida et dona oportunitats per a avançar. Res pot derrocar el teu esperit una vegada que t'adones de l'afortunat que ets. No deixis que un amor platònic que no encaixa amb tu consumeixi els teus pensaments quan estàs enamorat. Les persones que realment poden fer-te feliç són presents i es poden veure si obres els ulls.

CAPRICORN
Els teus desitjos i somnis no han de ser reprimits; sense ells, no pots viure plenament. Obre el teu cor a la teva parella i comença a canviar la teva perspectiva sobre l'amor. No deixis passar el dia d'avui sense compartir les teves esperances i ansietats. Ha arribat el moment que siguis obert i vulnerable en la teva relació.

AQUARI
No et desanimis pels desafiaments que enfrontes cada dia, és crucial adoptar una actitud positiva. Tindràs l'oportunitat de mostrar les teves habilitats en el teu cercle, però vigila que algú podria intentar deixar-te malament. Mantingues una actitud positiva.

PEIXOS
No pensi només en la recompensa si reps una oferta de treball temptadora. Mira de sortir de la teva zona de confort i no negar-te a provar coses noves per o perquè ja estàs molt còmode, ja que pots descobrir encara coses millors.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: