Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 12 a l'18 de juliol

per Redacció, el 12 de juliol de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!




 



Versió sense playbuzz

ÀRIES
Els planetes t'afavoreixen en l'amor aquesta setmana. Atrauràs a la teva vida persones intrigants i emocionants per la teva energia magnètica. Aprofita el temps per a aprofundir els llaços amb la teva parella si estàs en una relació. Si estàs solter, és possible que et trobis amb algú que capti el teu interès. Sigui flexible i permet relaxar-te.

TAURE
Aquesta setmana estàs envoltat d'amor. Pots compartir moments apassionants i significatius amb la teva parella. Si has estat buscant a algú especial, és possible que el/la trobis en un lloc inesperat. Tingues en compte els senyals que altres persones et donen. Expressa les teves emocions lliurement.

BESSONS
Aquesta setmana, és una oportunitat perquè milloris la teva comunicació interpersonal. Ocasionalment, els malentesos poden resultar de males interpretacions de les teves paraules. És crucial comunicar-se clarament amb la teva parella i prestar molta atenció al que ha de dir. Si estàs solter/a, és possible que hagis de ser més directe i deixar clar el que vols. La clau és la comunicació efectiva!

CRANC
Aquesta setmana es tracta d'amor i intimitat. Busca oportunitats especials per a connectar emocionalment amb la teva parella si està en una relació. Si estàs solter/a, és possible que et trobis amb algú que inspiri el teu costat més sentimental. La relació es pot enfortir si no tens por de ser vulnerable i obert/a.

LLEÓ
És fonamental que trobis un equilibri entre les teves necessitats i les de la teva parella aquesta setmana. Si un de vosaltres se sent ignorat, poden desenvolupar-se tensions. Para atenció a les necessitats i preocupacions de la seva parella, després treballeu junts per a trobar solucions. Si estàs solter/a, és possible que desitgis reavaluar els teus objectius i estar preparat/da per a començar una relació més seriosa.

VERGE
Aquesta setmana es tracta de cuidar i fer costat a la teva parella. Observa els detalls minuciosos que poden tenir un gran impacte en el seu benestar. Pots millorar la teva relació amb una paraula amable, un acte carinyós o un temps de qualitat que passeu junts. Si estàs solter/a, ara és un bon moment per a posar-te en contacte amb els teus amics i ampliar la teva xarxa social.

BALANÇA
Aquesta setmana és fonamental que et posis a tu mateix/a i a la teva salut emocional en primer lloc. És hora d'establir límits saludables si has estat donant massa en una relació. Dedica una mica de temps a conèixer-te a tu mateix/a i a aprendre quines són les teves necessitats i desitjos si ets solter. Tingues en compte que trobar l'amor veritable comença amb estimar-te a tu mateix/a.

ESCORPÍ
Aquesta setmana l'amor pot sorprendre't. És possible que et trobis amb algú per qui tens forts sentiments. Explora aquesta connexió i gaudeix de l'emoció que porta. Si estàs en una relació, la intimitat i la passió seran el centre d'atenció. Utilitzar aquesta oportunitat d'enfortir la teva relació amb la teva parella i complir les teves fantasies romàntiques.

SAGITARI
Aquesta setmana has d'esforçar-te molt a ser obert/a i honest/a amb la teva parella. Si hi ha problemes pendents, ara és el moment de discutir-los i trobar solucions. No dubtis a compartir els teus pensaments i sentiments si estàs solter/a. Establir connexions genuïnes dependrà de la transparència.

CAPRICORN
Una setmana plena d'estabilitat i compromís en les relacions sentimentals. Si està en una relació, pots estar preparat per a avançar a un nivell més seriós de compromís. Si estàs solter/a, és possible que et trobis amb una parella potencial que satisfaci els teus alts estàndard. Toca de peus a terra i deixa't portar pels teus instints.

AQUARI
La teva espontaneïtat i originalitat en l'amor s'animen aquesta setmana. No tingui por a expressar els seus pensaments i sentiments. Troba formes originals de sorprendre la teva parella si estàs en una relació. Si estàs solter/a, tingues fe en què trobaràs a algú que valori la teva individualitat i t'accepti pel que ets.

PEIXOS
Aquesta setmana és un recordatori per a seguir el teu cor i parar esment als teus instints. És fonamental parar atenció a qualsevol senyal d'advertiment que alguna cosa en la seva relació va malament i prendre mesures per a solucionar-ho. Quan coneguis gent nova si estàs solter/a, segueix la seva intuïció.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: