Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 12 de juliol de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió de playbuzz
Noi, 19 anys
Vaig sortir de festa amb uns amics de la uni, i allà vaig conèixer a una noia que em va semblar molt maja. Però després em vaig assabentar que a un altre noi del meu grup d'amics també li molava aquesta mateixa noia. Ella i jo portem parlant un temps i m'ha explicat que a ella no li interessa l'altre noi i que jo li agrado. Encara que em sap greu, crec que em llançaré. Sorry not Sorry.

Noia, 18 anys
Només ho saben els meus amics i és que, durant aquest any, m'he enamorat del meu professor i ell s'ha enamorat de mi. Cap dels dos s'ha atrevit a fer el primer pas i hem tingut moltes oportunitats per fer-ho i al final no ha sortit res; jo li vaig enviar un correu l'altre dia confessant-li tot el que sentia per ell. Encara estic esperant la seva resposta i estic cagada de por perquè ara no sé si ell sent el mateix que jo :,).

Noi, 18 anys
Em cunde una tia de la meva classe, crec que és el primer cop que em pillo d'algú... Aquesta persona m'ha demostrat un mínim interès en mi, però després de tant en tant em deixa de parlar i no em contesta a l'Insta.

Noia, 15 anys
M'he fet un Insta fals només per cotillejar i per treure-li informació a un ex-lio (i ho he aconseguit jeje).

Noia, 20 anys
A la nit de Sant Joan, la meva millor amiga i jo vam fer un trio amb un tio, però no vam acabar f******. Ara les dues estem molt obsessionades amb el xaval i tenim moltes ganes de tirar-nos-el i estem intentant maquinar com poder-lo tornar a veure.

Noi, 16 anys
Des de fa uns mesos que notava que la novia del meu millor amic em feia unes mirades una mica rares. I fa cosa de 2 setmanes a una festa me la vaig acabar tirant i ella vol seguir repetint i jo no sé si dir-li al meu millor amic o no...

Noia, 15 anys
Jo i ma germana dormim en lliteres jo dormo a la de dalt, a la ni em trec els burillots i li tiro el seu llit (encara no se n'ha adonat).

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: