Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 16 de juliol de 2023 a les 07:32

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)



Del 17 al 23 de juliol de 2023:



Aquesta setmana us portem una informació de l'astròloga Sílvia Susach. Explica que aquest juliol de 2023 és el mes en el que canvien els Nodes, uns punts matemàtics que en astrologia indiquen karma i evolució. Per primera vegada en 9 anys, els nodes passen als signes d'Àries i Balança. Això ens afecta a tots independentment del signe que siguem.


A nivell col·lectiu, durant 18 mesos aquests Nodes ens impulsen a: Apostar per nosaltres i pel que realment volem ser o fer. Ser sanament egoïstes. Deixar enrere relacions buides que només mantenim per conveniència o costum. Dir adéu a models de relacions obsolets on no hi ha llibertat o formes de relacionar-nos que ja no ens serveixen.

Vénen molts canvis en relacions i associacions. Les relacions ja existents evolucionen cap a una altra etapa. Si ja no és possible créixer junts, es planteja un final. Tmabé poden estar entrant noves persones. No estarem disposades a perdre la nostra individualitat, llibertat i autonomia per una altra persona.

Aquí podeu veure el post sencer:
 


Una abraçada i bona setmana!

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: