Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 10 de juliol de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noi, 16 anys
Bueno, sé que segueixes aquesta conta i et flipa, així que poder ho veus. Ets una noia de Ribes, vas a Can Puig, a 4rt d'ESO, ets rosseta i tens uns ulls blaus cel preciosos. Ets blanqueta i una gamer que flipes. El teu Nom comença per N i el meu per B. Em moles moltíssim, em tens boig i enamorat de tu. Si ho veus obrem si us plau.

Noia, 16 anys
Avui t'he vist al tren has pujat a l'estació de Vendrell (al meu poble) jo ja estava dins del tren i t'has assegut a prop meu. Hem creuat mirades i ets molt guapo. Jo he baixat a Arboç i quan m'he aixecat ens hem tornat a mirar i m'has somrigut volia el teu Insta :(

Noia, 15 anys
L'any passat vam anar juntes a classe, i fa uns mesos hem fet l'intercanvi juntes, em vaig sentir molt còmoda. Tens nòvio, i no vull que talleu, però a la vegada vull tenir alguna cosa amb tu. Quan em parles m'alegres el dia. Cada vegada t'estimo més. El teu nom comença i el meu acaba amb E.

Noia, 17 anys
Ets una noia que juga al meu equip de bàsquet. Fa temps que fem broma entre nosaltres, però no sembla tanta broma... Juguem a un club d'una ciutat al costat de Barcelona. Si saps que va x tu escriu-me :)

Noia, 14 anys
L'any passat a la travessa em vas començar a agradar, però era més una atracció física. Durant el curs i com que no ens hem vist gaire et vaig anar oblidant, però aquest any a la travessa he tornat a sentir alguna cosa i em pensava que no passaria perquè tinc novia. A més, em fa por obrir-te perquè ets més gran que jo i ets el germà de la millor amiga de ma germana.

Noi, 17 anys
Potser sabràs qui soc, però aquí estem perquè ho sàpigues. Som de la mateixa edat, soc una miqueta més alt que tu, anem a la mateixa classe i l'any passat m'agradaves molt. Ara no sé el que sento perquè tenim una connexió estranya entre nosaltres. El teu nom comença per i no tinc el valor de dir-te res perquè no sé si sents alguna cosa per mi. Tampoc sé si veuràs això o si t'ho passaran, però aquí està. Si saps qui ets obrem o parla'm que vivim en pobles de costat.

Noia, 15 anys
Portem 6 mesos sense parlar. La nostra "relació" (bueno no va ser ni relació) va durar 1 mes i mig. Jo em vaig pillar molt i sento que tot va ser una mentida, que m'estaves utilitzant. Et trobo molt a faltar i una amiga teva m'ha dit que t'obri, però sé que no serà bo per mi. El teu nom comença per A i el meu per J.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: