Logotip de Adolescents.cat

4 postures sexuals per tenir un orgasme més intens

per Redacció, el 23 d'agost de 2023 a les 08:00

En aquest article explorarem quatre posicions sexuals que et permetran experimentar noves sensacions i aconseguir un plaer més intens. Has de provar-les si vols portar la teva vida sexual al següent nivell.

Ziga Zaga


Ell es fica al llit de costat mirant cap a tu, mentre que tu estàs d'esquena a ell. Després, encreua totes dues cames sobre els seus malucs i cuixes per a crear un pont sobre ell. Un cop així ja podeu començar la penetració. Si et costa arribar a l'orgasme serà una bona posició, a més quasi no fareu soroll i cansa menys.

Asseguts


Gaudeix mantenint el ritme d'aquesta posició estàs asseguda sobre d'ell i t'agafes a les seves espatlles o coll per tenir major control sobre els teus moviments. Tens el control complet sobre el teu orgasme i et serà més fàcil d'estimular el punt G. Mireu-vos als ulls per a augmentar la cooperació.

El gosset al revés

Boca avall, aixeca una mica el cul per a deixar espai per a la penetració. La teva parella pot recolzar-se directament damunt de tu o en les seves mans mentre realitza una flexió. Una de les poses del kamasutra amb més fricció.

La cullereta

La posició de la cullera és de les més privades. Fica't al llit de costat amb la seva parella a prop. La persona que penetra, en comptes d'entrar i sortir, s'hauria de quedar dins fent suaus moviments contra la paret frontal de la vagina. Això proporciona una estimulació constant del punt G, que és essencial per a l'orgasme, i a la vegada podeu utilitzar les mans per estimular més la zona.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: