Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 7 de juliol

per Redacció, el 7 de juliol de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop del dia d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us espera un dia de sort o no.


 



Versió sense playbuzz

ÀRIES
Necessites adaptar-te als canvis significatius que estan passant en la teva vida. Mantingues la ment oberta i coneix millor als teus nous amics perquè puguis trobar a algú especial en el terreny sentimental.

TAURE
Desenvolupa la teva capacitat de mantenir la calma i la paciència davant circumstàncies adverses. Mira de ser menys impacient. És possible que rebis una proposta que et permeti complir un dels teus somnis. No deixis passar aquesta oportunitat.

BESSONS
Estàs en una situació que ha resultat difícil de manejar, busca orientació i consells de persones amb més experiència. Demanar ajuda no t'ha de fer por. Estigues pendent a les converses que tens amb els teus amics perquè et poden donar informació sobre un tema que has estat buscant.

CRANC
És una bona idea comprometre't i continuar endavant en la teva relació sentimental. Gaudeix el moment, no t'estressis pel futur. Mira de fer les coses que et fan feliç, gaudeix del moment.

LLEÓ
Has estat lluitant per a completar una tasca que estava en la seva llista de tasques pendents i n'estàs molt satisfeta. Avui algú del teu voltant explicarà una xafarderia important, mira de no participar-hi perquè amb el temps et podria jugar en contra.

VERGE
Troba temps per a la reflexió i la pau. Descobreix els teus talents ocults i para atenció als missatges que t'envia algú proper a tu. Mira de desconnectar, ves a la natura o al teu lloc preferit i dedica't temps per a tu. Pensa en què és el que vols, què és el que et falta i com ho vols aconseguir.

BALANÇA
Estàs un moment molt creatiu. Mantingues una ment oberta i evita semblar indiferent o desinteressat amb algú del teu voltant que està mirant de comptar amb tu i conèixer la teva opinió.

ESCORPÍ
Utilitza la seva perspectiva positiva per a defensar el que considera just. En l'àrea de l'amor, mira de tenir una conversa amb aquella persona, ja que últimament està decaiguda i li agradarà que li diguis i li demostris el que significa per a tu i la sort que tens de tenir-la a la teva vida.

SAGITARI
Estigues molt atenta als senyals que et dona l'univers. Aprofita la pau i l'estabilitat en l'àmbit sentimental per ajudar a un amic que et necessita en aquests moments. Es diu molt que sabem donar consells, però després mai ens els apliquem a uns mateixos. Pensa en el que li està passant al teu amic i a la vegada les similituds que això té amb el que et passa a tu, veuràs que els teus consells per a ell/a et serviran també a tu.

CAPRICORN
Considera els esdeveniments que tenen més impacte en la teva parella. Mostra preocupació per la seva situació i ofereix-li la teva ajuda. Per altra banda, no et tanquis a les oportunitats que et van sorgint, fes plans que t'ho passaràs molt bé.

AQUARI
Pensa en les eleccions que has fet, però no dubtis de les teves circumstàncies actuals. Considera els teus assoliments i les lliçons que has après dels errors. Un cop fet això mira de deixar el que no pots canviar al passat i centrar-te en el teu futur tenint en compte el que has anat aprenent.

PEIXOS
Surt de la teva tristesa i torna a somiar. No permetis que les preocupacions que et ronden pel cap últimament et facin perdre de vista qui ets i el que vols aconseguir. Quan algú t'ofereixi ajuda, accepta-la.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: