Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 615]

per Redacció, el 8 de juliol de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Un dia que vaig quedar amb el meu crush estàvem a l'habitació i ens vam començar a liar super heavy al llit. Vam començar a tocar-nos i a follar, em va acabar follant sobre la taula i contra la paret de la dutxa. Sense dubte l'experiència més morbosa que he viscut mai. A tot això, els seus pares veient la tele a la planta de baix jajajaja.

Noia, 16 anys
Vaig quedar amb el meu "quasi algo" i al principi era incòmode, però després ens vam anar calentant i vam acabar follant en un banc que ens podia veure tothom. Quin morbo.

Noi, 15 anys
Estava amb el meu lio al sofà de casa meva, i estàvem fent-nos carinyos i mimos, fins que es va treure el top i els pantalons. Portava calcetes blanques i anava sense sostenidor, li vaig treure les calcetes i li vaig menjar el cony i les tetes.

Noia, 16 anys
El meu nòvio va venir a casa meva i ens vam posar molt calents, però el meu germà era a l'habitació del costat i la meva mare al pis de baix, ens vam començar a liar i després d'un cop es va ficar assota de la manta i em va menjar el cony, millor polvo de la meva vida.

Noia, 15 anys
Farà un any que vaig quedar amb el meu ex-millor amic a casa seva per passar l'estona jugant a la Nintendo, sempre hi havia una tensió molt forta entre ell i jo. Vam començar a jugar i va dir que cada cop que algú perdés li hauria de posar un repte a l'altre, em va reptar a fer-li un pico, el pico va acabar en un lio recolzats a la paret, les meves cames entre les seves, estava a punt de fer-me dits quan va entrar sa mare a casa. Vam haver de dissimular molt. Quin morbo.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: