Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 6 de juliol

per Redacció, el 6 de juliol de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop del dia d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us espera un dia de sort o no.


 



Versió sense playbuzz

ÀRIES
És un bon dia per a tu, perquè avui posis l'atenció en tu. És hora de recordar-te que també mereixes temps i atenció si has estat anteposant les necessitats dels altres a les teves. Dedica temps a participar en les activitats que més t'agradin. Dona vida a les teves passions i busca experiències noves i emocionants. Un bon moment per a enfocar-te en el teu benestar físic i mental és ara. Troba les maneres de relaxar-te i alleujar la tensió mentre fas exercici o alguna activitat que et porti pau. Per a afrontar els reptes diaris amb entusiasme, tingues en compte que el teu benestar és crucial.

TAURE
Mira d'evitar qualsevol conflicte, però si et trobes en un de totes maneres, tingues en compte que la persona que domina la conversa és la que es queda callada i escolta. Encara que sembli que has perdut la batalla en aquest moment, les coses començaran a sortir bé en uns dies. En l'àmbit sentimental, és probable que experimentis sentiments aclaparadors en una relació en la qual no veus moltes promeses per al futur. Si et sents perduda, sense poder definir-te, demana-li consell a algú en qui puguis confiar completament.

BESSONS
Si últimament t'has sentit esgotada, avui et sentiràs millor. Aquest problema emocional, com un problema de relació o d'estudis, podria ser la causa del seu esgotament físic. Quan surtis avui, tindràs l'oportunitat de passar un temps amb amics pròxims, persones amb les quals et portes bé i que ho aprecien. També podria haver-hi una oportunitat de forjar un vincle més profund amb un membre d'aquest grup. Per altra banda, en l'amor, acostar-te a algú que ha despertat el teu interès durant molt de temps no t'hauria de fer por, llançat.

CRANC
Avui és un gran dia per a aprofitar els plaers que la vida t'ofereix en el dia a dia i que a vegades no valores prou. Aprofita per a explorar un lloc especial, com un restaurant amb encant, per exemple. Un amic et convidarà a una festa o sopar. Accepta la invitació perquè podries conèixer a algú molt interessant allà, no necessàriament en un sentit sentimental, encara que aquesta també és una possibilitat.

LLEÓ
Últimament has estat una mica distant. Han començat a notar que t'has distanciat dels amics amb els quals solies sortir amb freqüència. Avui algú et farà un comentari sobre la seva actitud. Sens dubte, comprendrà si li expliques que necessites més temps per a pensar-ho. No obstant això, tancar-se a casa no és el que més et convé en aquest moment.

VERGE
Avui és el moment ideal per a posar fi al que t'inquieta, prendre decisions i deixar de donar-li voltes al tema. Recorda que no tenim control sobre les decisions que prenen els altres si estàs experimentant una ruptura no desitjada. La bona notícia és que tens molts amics pròxims que estaran al teu costat cada dia i t'ajudaran a superar-ho.

BALANÇA
Estàs passant un moment especial. La gent del teu voltant està molt orgullosa del que estàs aconseguint. Mentre reflexiones comunica-ho a la teva parella, ja que si no es podria pensar que no t'importa. Durant uns dies, simplement necessites més espai. Aviat et sentiràs a gust i preparat per a afrontar qualsevol dificultat.

ESCORPÍ
Et costa llançar-te, però quan ho fas no tens fre, i això no sempre és recomanable. Si estàs coneixent a algú en aquest moment, redueix la velocitat. Evita intentar moure les coses massa ràpid perquè podria desfer el seu progrés. Per altra banda, en l'àmbit personal t'estàs exigint massa i consumirà tota la teva energia.

SAGITARI
El dia d'avui t'ofereix l'oportunitat d'ampliar els teus horitzons i emprendre noves aventures. Tens ganes de viatjar i buscar noves experiències esclaridores. Utilitza aquest impuls per a organitzar un viatge o una altra activitat que et permeti submergir-te per complet en el desconegut. També és un bon moment per a augmentar els teus coneixements i adquirir noves habilitats.

CAPRICORN
Aprofita el dia per a connectar amb les persones que t'envolten i apreciar els petits moments d'amor i connexió que arriben a la teva vida. Si tens parella, recorda valorar-la i expressar-li el teu amor diàriament. L'amor està a tot arreu, només cal obrir els ulls i el cor per a rebre'l.

AQUARI
És hora d'expressar qualsevol pensament i preocupació que hagis estat ocultant als altres. És hora que t'alliberis i ho discuteixis. Deix clar el seu punt de vista; tens tot el dret de fer-ho, però també has d'estar obert a escoltar el que uns altres han de dir. Veuràs que després d'aquesta conversa et sentiràs molt millor.

PEIXOS
Has de connectar-te amb el teu món interior avui. Confia en el teu instint; et portarà en la direcció correcta. És possible que sentis la necessitat de buscar una mica de solitud per així entendre què és el que t'està passant i què és el que vols.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: