Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 5 a l'11 de juliol

per Redacció, el 5 de juliol de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!




 



Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquesta setmana tens moltes coses a fer; tanmateix, no deixis que això faci que descuidis la teva relació. Considera les necessitats i els desitjos de la seva parella amb més cura, ja que podria sentir-se desatesa o infravalorada.

TAURE
Les teves pors estan començant a afectar la teva relació, has d'intentar reduir la gelosia i confiar en la teva parella. Això és crucial, igual que ser honestos i oberts sobre les teves preocupacions. Treballa per a millorar els elements de la teva relació que són més importants per a tu: seguretat i confiança.

BESSONS
Hauria d'aprofitar aquesta setmana per a buscar possibles oportunitats romàntiques. Examina els seus sentiments i el que realment desitges en una relació en lloc de mantenir les coses en la superfície. No dubti a donar-li una oportunitat; un nou amor podria ser a la teva porta.

CRANC
Si encara no has presentat a la teva parella, pot ser una bona setmana per a fer-ho. No tinguis por a fer més passos i avançar amb la teva parella. Ha de mirar de no comprar les relacions que has tingut en el passat amb l'actual o les que podries tenir en un futur, ja que no et deixaran gaudir-les. Cada parella és una història diferent.

LLEÓ
Aquesta setmana et sentiràs contenta i amb moltes ganes d'assaborir la vida. Utilitza aquests moments per a passar temps amb la seva parella. Si estàs soltera, és possible que et trobis amb algú que sigui la parella ideal per a tu. Confia en les oportunitats romàntiques que et brinda el destí.

VERGE
Mantingues el teu cor obert i no et tanquis a les possibilitats quan estiguis enamorada. Un retrobament o un missatge d'un antic conegut probablement et farà feliç. Deixa que la passió i l'emoció en les teves relacions amoroses t'omplin d'alegria.

BALANÇA
En l'amor, no pressionis les coses i deixa que les coses succeeixin com ho faran. Sigui present en la seva relació en tot moment i evita fer judicis precipitats. Gaudeix de la companyia de la seva parella i viu el moment.

ESCORPÍ
Aquesta setmana pot ser emocionant i intensa en termes d'amor. És possible que sentis una connexió emocional més forta amb la teva parella si estàs en una relació. Així que aprofita-la per expressar-te amb honestedat i sinceritat, i per a aprofundir en els teus sentiments. Si estàs soltera utilitza aquesta seguretat en tu mateixa per a conèixer a gent nova.

SAGITARI
Aquesta setmana la teva relació et convida a descobrir i gaudir noves experiències sentimentals. Planejar activitats i aventures emocionants amb la teva parella serà ideal. La diversió i l'aprenentatge mutu enfortiran la vostra relació. Si estàs soltera, sigues receptiva a conèixer persones noves o donar una oportunitat a aquelles que ja coneixes.

CAPRICORN
Aquesta setmana en les relacions és un recordatori per donar més importància a les necessitats emocionals de la teva parella. Expressa-li el teu amor i suport, això ajudarà a enfortir els llaços emocionals. Qualsevol conflicte potencial es pot resoldre amb temps i paciència. Si ets soltera, és fonamental que desenvolupis la teva obertura emocional i confiança en tu mateixa abans de començar res.

AQUARI
Si estàs en una relació, aquesta setmana és ideal per a conèixer millor a la teva parella. Dedica temps a expressar els seus pensaments i emocions en converses significatives. Si estàs soltera, pots trobar que les persones que comparteixen els teus interessos i valors són més atractives. Busca una connexió més profunda i genuïna, en lloc de conformar-te amb relacions que són només superficials.

PEIXOS
Aquesta setmana, mira d'aconseguir un equilibri en la teva relació amorosa entre les teves necessitats i les de la teva parella. Per a mantenir la relació; l'harmonia, l'empatia i la comprensió són crucials. Si estàs soltera probablement estaràs més reflexiva i sensible, utilitza aquest temps per a conèixer-te.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: