Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 5 de juliol de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió de playbuzz
Noia, 18 anys
Fa un any vaig conèixer un noi i des del primer moment sabia que em molava perquè vaig notar una cosa especial, però m'ho negava a mi mateixa perquè jo en el moment tenia parella (portàvem un any). De fet, jo m'allunyava del noi aquest perquè sabia que era perillós. Ara fa uns mesos ho vaig deixar amb el que era la meva parella en aquell moment i he decidit deixar d'allunyar-me perquè sé que porto un any pillada del noi aquest, però m'ho intentava amagar.

Noi, 16 anys
No ho sap ningú, però la profe d'economia em posa moooolt.

Noia, 15 anys
Farà cosa d'un any, estava a casa de la meva millor amiga mirant una pel·lícula, jo m'estava avorrint molt, i vaig dir-li que anava a la nevera a buscar alguna cosa de menjar. Quan vaig obrir la nevera el primer que vaig veure va ser un cogombre, i em vaig posar molt calenta. Total, que vaig agafar el cogombre i me'l vaig fotre pel cony. No sé què va passar, però ja no sortia. Vaig haver d'anar a urgències a què me'l traguessin.

Noia, 17 anys
Un noi sempre em tira la canya. El problema és que té novia i un dia vaig decidir dir-li, però em va tractar com una provocadora i que la culpa era meva. Des d'aquell dia el seu nòvio m'ha obert cada dia, i el que no sap és que si no me l'he tirat és perquè no soc aquell tipus de persona. Perquè si no la seva relació faria dos anys que estaria trencada.

Noi, 16 anys
De tant en tant la meva germanastra i jo anem a l'habitació dels nostres pares i follem salvatgement. Ells per sort encara no ho saben.

Noi, 15 anys
Soc el "xulo" de la classe i tothom es pensa que lligo molt, però en realitat m'agrada una noia que és bastant tímida i els nois diuen que no està bona, encara que jo penso que és perfecte.

Noia, 13 anys
Normalment em dutxo amb olleres d'aigua perquè no m'entri el sabó
PD: algú més ho fa?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: