Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 9 de juliol de 2023 a les 08:17

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)



Del 10 al 16 de juliol de 2023:



Aquesta setmana seguim amb l'energia familiar i emocional del signe de Cranc però hi ha dos aspectes importants a destacar. Tant Venus com Mercuri es troben al signe de Lleó. Què significa això exactament? Lleó és foc, és la reafirmació del JO, de la pròpia identitat.


Per tant poden ser dies en què sentim molt intensament la necessitat d'ocupar el nostre espai, de fer-nos respectar dins la família, el grup d'amistats o qualsevol altre col·lectiu. Voldrem ser visibles. I això està molt bé, però anem alerta perquè Mercuri, el planeta de la comunicació situat a Lleó, pot fer que ens comuniquem amb un punt d'agressivitat o intransigència. I això, pot generar conflictes.

Així que aprofita bé tota aquesta energia de Lleó per seguir construint la teva identitat en positiu i intenta no enfadar-te amb qui no t'entengui. Pots comunicar i expressar el que vulguis, però millor en fred i amb amor ;)

Una abraçada i bona setmana!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: