Logotip de Adolescents.cat

Abraham Mateo confirma la seva relació amb una influencer

per Redacció, el 5 de juliol de 2023 a les 06:00
Aquest passat cap de setmana es va celebrar la Velada del año III, que va ser organitzada per Ibai Llanos. El primer combat va ser el d'Abraham Mateo i el streamer Ampeter, malgrat tenir només 20 dies per a preparar-se, Mateo va mostrar valentia i habilitat en guanyar aquell combat.

Però el més comentat de tot va ser la seva abraçada i celebració amb la seva parella, una relació que fins ara havien mantingut en secret. L'influencer Esty i el cantant no van poder contenir la seva alegria i se'ls va veure compartint un apassionat petó que va commoure profundament a tot l'estadi.


Més tard, Esty va publicar un emotiu missatge en les xarxes socials en el qual celebrava i admirava els assoliments de la seva parella: "Han estat els 20 dies més durs de les nostres vides. Acompanyar-te tots els dies a les teves 6 hores d'entrenament, a la teva dieta, a les poques hores de son, als alts i baixos... Veure't patir i esforçar-te tots els dies per a aquests 9 minuts em fan sentir orgullosa de veure com tot això ha donat la teva millor versió i t'has superat a tu mateix. T'estimo i aquest cinturó te'l mereixes més que ningú"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓔𝓢𝓣𝓨 (@estycg)



L'Abraham Mateo ha reaccionat a aquestes paraules amb un comentari on diu: "Tu ets la meva veritable victòria en aquesta vida. T'estimo".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: