Logotip de Adolescents.cat

Aquest famós actor explica com va superar la seva addicció

per Redacció, el 11 de desembre de 2023 a les 08:00
La sèrie de televisió "Glee" ha marcat els cors de tota una generació. Kevin McHale, qui va interpretar a Artie Abrams, es va sincerar en una entrevista en el pòdcast "I això és el que REALMENT et vas perdre" sobre un moment difícil que va tenir mentre filmava i com les seves coprotagonistes Naya Rivera i Jenna Ushkowitz van intervenir per a ajudar-lo.

McHale va admetre que va lluitar contra una malaltia durant un període de filmació particularment exigent i se li va administrar l'esteroide prednisona per a controlar els símptomes i seguir el ritme exigent de la sèrie. No obstant això, l'actor no va experimentar cap efecte secundari bo amb aquest medicament. Va admetre: "Em va convertir en un monstre", però això li va donar el coratge per a gravar una sèrie icònica.


Les seves companyes Jenna Ushkowitz i Naya Rivera el van informar sobre el seu ús d'esteroides mentre es dirigia a Anglaterra i el van instar a deixar d'utilitzar-los. S'estava tornant addicte i això no el deixava dormir bé i a la vegada tenia un impacte en el seu comportament.

Podria haver estat necessari prendre el medicament, però McHale va decidir deixar de prendre-ho immediatament per consell dels seus amics, la qual cosa finalment el va ajudar a recuperar el seny.


En ajudar a l'actor Kevin McHale en un moment difícil, la intervenció de Jenna Ushkowitz i Naya Rivera demostra el fort vincle que compartien l'elenc de la sèrie.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: