Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 3 al 9 de juliol

per Redacció, el 3 de juliol de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Fa temps que vas una mica a contracorrent, però aquesta setmana t'ajudarà a recuperar forces. Tornaràs a connectar amb una persona molt especial per a tu de la qual no esperaves saber res. Això et farà reflexionar sobre el teu comportament aquests últims dies i apropar-te més als teus. És un bon moment per deixar de procrastinar i reprendre tasques que has anat posposant. Dia de la sort: dimarts.

TAURE
Deixar les coses en mans de l'atzar no serà bona idea, així que intenta actuar de manera responsable o a la llarga te'n penediràs. Aquesta setmana estaràs més animat/da i això et farà sentir més connectat/da amb les teves amistats. A més, prendràs una decisió important sobre una cosa a la qual no pares de donar voltes. Dia de la sort: divendres.

BESSONS
Intenta no pensar tant en els altres i descansa. Deixa de fer-te responsable de problemes que no són teus i prioritza els teus objectius, perquè ho necessites. Aquesta setmana una imatge et transportarà al passat i et vindran al cap records que et posaran molt nostàlgic/a. Això farà que estiguis més sensible de l'habitual: així que intenta evitar els conflictes. Dia de la sort: diumenge.

CRANC
Aquesta setmana has de posar en valor la teva família: digues el que sents i com et sents, serà bo per a tots. Un amic et posarà entre l'espasa i la paret davant una situació incòmoda i això farà que comencis a desconfiar d'ell/a. Si escoltes aquells que t'estimen, acabaràs prenent la decisió correcta. La música t'ajudarà, així que no la deixis de banda. Dia de la sort: dissabte.

LLEÓ
Estàs passant per uns dies d'alts i baixos emocionals, però aquesta setmana aconseguiràs estabilitzar-te. Venen uns dies perfectes per a les reconciliacions i per a mostrar el teu afecte. Alguna cosa que havies perdut últimament, retornarà de manera inesperada. Sigues comprensiu/va amb els teus amics/gues, potser els estàs exigint molt i has d'aprendre que no tothom viu les coses amb la mateixa intensitat. Moment de la sort: dimecres.

VERGE
Aquesta setmana tindràs molts dubtes i és molt probable que hagis d'afrontar una situació que no esperaves. Utilitza la teva força interior per no decaure i per fer costat als teus, ho necessiten. Aquests dies estaràs especialment creatiu/va, així que aprofita-ho i fes servir la teva imaginació per crear: fer-ho et portarà coses bones. Dia de la sort: dilluns.

BALANÇA
Necessites pau interior i guardar-te el que portes dins no t'ajudarà. Expressa't i deixa anar els teus pensaments: si no canvies de rumb, la situació se't pot arribar a fer insuportable. Pot ser que en alguns moments sentis que lluites contra tu mateix/a. En el fons saps què has de fer per treure't aquest pes de sobre, així que parla amb aquella persona. Dia de la sort: dijous.

ESCORPÍ
Fa temps que t'estàs distanciant d'algunes persones que per tu són importants i a poc a poc has deixat de confiar en elles. Intenta recuperar-hi el contacte, perquè et troben a faltar i tu a elles també encara que de vegades, per orgull, et costi reconèixer-ho. Si participes en algun concurs, pot ser que t'emportis una sorpresa positiva. Dia de la sort: dijous.

SAGITARI
No confiïs tant en la sort i esforça't una mica més per tu i pels que t'envolten. Aquesta setmana intenta no deixar-te emportar per aquest sentiment de tristor que sents des de fa dies. No és bo per tu i està fent que t'allunyis de les persones que estimes. Para de compadir-te i fes coses que et facin sentir bé. En l'amor, hi ha una persona que fa temps que t'intenta dir una cosa, però la teva fredor l'atura. Sigues més proper/a. Dia de la sort: dilluns.

CAPRICORN
Algunes persones properes et donaran consells que no vols escoltar. Has d'intentar no prendre't tan a la valenta el que et diuen: abans d'actuar en funció de l'opinió dels altres, pregunta't a tu mateix/a què és el que realment vols. Per aclarir-te, t'ajudarà escriure els teus pensaments. Rebràs el missatge d'algú inesperat que t'alegrarà la setmana. Dia de la sort: dimecres.

AQUARI
Aquesta setmana procura confinar en les teves possibilitats: no deixis que les inseguretats t'aturin a l'hora de dir el que penses. Et sentiràs desitjat/da per una persona i això t'animarà. Ara bé, abans de deixar-te portar, pensa bé en el que vols: pensar amb el cor és necessari, però també ho és escoltar el que et diu el cap. Dia de la sort: dimecres.

PEIXOS
Aquests dies et poden portar canvis amb la família i els/les amics/gues. Algunes persones properes no t'estan ajudant, més aviat al contrari, així que millor que prenguis distància i pensis més en tu mateix/a. Possiblement aquesta setmana et quedaràs fins tard parlant amb una persona que et comença a agradar: vigila perquè notes coses que no t'agraden i estàs mirant cap a una altra banda. Dia de la sort: dilluns.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: