Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 1 i 2 de juliol

per Redacció, el 1 de juliol de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
El cap de setmana serà ideal per a desconnectar i deixar enrere les preocupacions de la setmana. Surt amb amics o familiars i passa el temps fent el que t'agradi. La teva vida romàntica podria donar un gir intrigant com a resultat d'una trobada inesperada.

TAURE
És hora d'utilitzar la teva imaginació i experimentar. Participa en tallers o activitats creatives que encenguin la seva passió. Quan estiguis enamorat, deixa volar els teus sentiments i sigues honest amb tu mateix.

BESSONS
Passa temps amb qui estimes i enforteix els llaços durant el cap de setmana. Aprofita per aclarir malentesos i mantenint un diàleg obert. Aprofita el diumenge per a relaxar-se i recarregar energies per a la setmana vinent.

CRANC
És possible que rebis bones notícies d'un amic o familiar. Gaudeix de moments de pau i harmonia a casa. Escolta els teus instints i segueix els teus sentiments en tot moment.

LLEÓ
El cap de setmana serà perfecte per a socialitzar i fer nous amics. Uneix-te a esdeveniments o activitats en els quals puguis brillar i sortir de la seva zona de confort.

VERGE
És moment de cuidar la teva salut física i mental. Inverteix temps en activitats relaxants i per a alleujar la tensió. Dia de spa a casa, peli i gelat, relaxació a la piscina prenent el sol, etc.

BALANÇA
Planifica un pla especial per fer amb els amics, sigues original. Si estàs soltera, no descarti noves possibilitats romàntiques que puguin presentar-se mentre estàs amb els teus amics.

ESCORPÍ
Deixa a un costat les teves desconfiances i obre't a noves relacions tant en el terreny sentimental com en el de l'amistat. És moment de deixar el passat enrere i començar a gaudir del futur i quin millor moment per fer-ho que l'estiu?

SAGITARI
El cap de setmana serà perfecte per a gaudir de l'aire lliure i participar en activitats. Pot relaxar-te de l'estrès diari amb una excursió o una escapada. No tinguis por de revelar la teva jo més espantat a aquesta persona especial quan estiguis enamorada.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana et sentiràs especialment connectat amb el teu entorn. Planifica una reunió o menjar a la teva casa per fer bromes i compartir anècdotes. No deixis que les teves obligacions diàries t'impedeixin gaudir el teu cap de setmana. Valora la possibilitat de participar en activitats artístiques o culturals que t'apassionin perquè la seva creativitat també augmentarà.

AQUARI
Considera les seves prioritats i valors en el transcurs del cap de setmana. Últimament, no has estat massa segur de les decisions presses i no acabes de tenir clar que és el que vols. Ara pot ser un bon moment per replantejar-te això, el que vols i com aconseguir-ho.

PEIXOS
Gaudeix de la companyia dels teus amics i comparteix acudits i històries divertides. El teu carisma augmentarà, la qual cosa atraurà a més amics.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: